1.4 milyon kişi zorla “gizemli 51. Bölge”ye girecek

Yıllardır gizemini koruyan ve içinde uzaylıların bulunduğu iddia edilen 51. Bölge internette ilginç bir kampanyaya konu oldu.

Girişin yasak olduğu 51. Bölge’ye 1.4 milyon kişi zorla girmeyi deneyecek!

Yıllardır gizemini koruyan ve içinde uzaylıların bulunduğu iddia edilen 51. Bölge’ye girmek için sosyal medyada başlatılan kampanya 1.4 milyon katılımcıya ulaşmış durumda.

51. BÖLGE UYDU FOTOĞRAFLARI İLE DEŞİFRE OLDU

Uydu fotoğraflarıyla Dünya’nın çeşitli bölgelerini internetten inceleme imkanı veren Google’ın yeni özelliği 51. Bölge üzerindeki tartışmaları bir kez daha gündeme taşıdı.

Teknoloji devi Google’ın ‘timelapse’ video özelliğine gelen yeni güncelleme ile artık kullanıcılar dünyanın herhangi bir yerinin uydu görüntülerini 1984’ten günümüze görebiliyor.

Bu özellik sonrası 51. Bölge’nin 32 yıllık değişimi de gözler önüne serildi.

ABD’nin en gizli üssü olarak kabul gören, Nevada’daki çöl, ABD ordusu tarafından sıkı bir biçimde konuyor.

Plakası bulunmayan ve kimlikleri belli olmayan silahlı güvenlik görevlileri tarafından korunan üsse kimsenin yaklaşmasına izin verilmezken çevrede üsse yaklaşılması durumunda personelin ateş açma yetkisinin bulunduğu uyarı yazıların bulunuyor.

Ancak görünen o ki ufologların en çok rağbet ettiği konu olan üssün yeni görüntüleri 51. Bölge’yi yeniden gündeme taşıyacak.

Zira ne amaçla kullanıldığı hala bir gizem olan üs teknoloji devinin yayınladığı fotoğraflarda 32 yıl içinde gözle görülür bir gelişim göstermiş. Ancak bu buzdağının görünen kısmı olabilir. Zira pek çok ufolog üssün asıl kısmının yeraltında olduğunun altını çiziyor. ntv.com.tr

2316200cookie-check1.4 milyon kişi zorla “gizemli 51. Bölge”ye girecek

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.