13. Afife tiyatro ödülleri verildi

Yapı Kredi Sigorta 13. Afife Tiyatro Ödülleri’nin adayları ile özel ödülleri kazananlar açıklandı.

Yapı Kredi Plaza’da düzenlenen kokteylde, adaylar ile özel ödüllerin sahipleri, Haldun Dormen ve Göksel Kortay tarafından kamuoyuna duyuruldu.

Buna göre, Muhsin Ertuğrul Özel Ödülü’ne Mediha Gökçer, Nisa Serezli Aşkıner Özel Ödülü’ne Hale Eren, Cevat Fehmi Başkut Özel Ödülü’ne Berkun Oya, Tiyatroda Yeni Kuşak Özel Ödülü’ne Dot Bilsar ve Yapı Kredi Sigorta Özel Ödülü’ne Dikmen Gürün Uçarer layık görüldü.

Yapı Kredi Sigorta Afife Tiyatro Ödülleri’nin bu yılki adayları da şöyle:

Yılın En Başarılı Prodüksiyonu; ”Maskeliler” İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, ”Rahat Yaşamaya Övgü” (Brecht Kabare) Tiyatro Pera, ”Albay Kuş” Tiyatro Adam.

Yılın En Başarılı Yönetmeni; Murat Karasu, ”Albay Kuş” Tiyatro Adam, Nesrin Kazankaya ”Rahat Yaşamaya Övgü” (Brecht Kabare) Tiyatro Pera, Yiğit Sertdemir ”Leonce İle Lena” İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları.

Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu; Mehmet Gürhan ”Maskeliler” İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, Mert Turak ”Leonce ile Lena” İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, Öner Erkan ”Kaset” Tiyatro Duru.

Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu; Ayça Bingöl, ”Nehrin Solgun Yüzü” Tiyatro Stüdyosu, Dolunay Soysert ”Sürmanşet” İstanbul Halk Tiyatrosu, Mine Tugay ”Karatavuk” Dot Tiyatro.

715430cookie-check13. Afife tiyatro ödülleri verildi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.