14 ilde KPSS operasyonu başladı!

KPSS’de usulsüzlük iddialarına ilişkin Ankara merkezli 14 ilde geniş çaplı operasyon başlatıldı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen operasyonda 82 kişi hakkında gözaltı kararı bulunduğu bu kişilerden 61 inin gözaltına alındığı bildirildi. İllerde gözaltına alınanların Ankara’ ya getirilmesi beklenirken birçok adreste de aramalar sürüyor.

4 GÖZALTI

KAMU Kamu Personel Seçme Sınavı’nda (KPSS) usulsüzlük iddialarına ilişkin, İstanbul’da 4 kişi gözaltına alındı.

2010 yılındaki KPSS’de usulsüzlük yapıldığı iddialarına yönelik Ankara merkezli başlatılan operasyon kapsamında Bayrampaşa, Ümraniye ve Bahçelievler’de 4 kişinin adreslerinde arama yapıldı. 4 kişi gözaltına alınarak Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildi. 4 kişi daha sonra Vatan Caddesinde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Şüphelilerin İstanbul’daki işlemlerinin bitmesinin ardından Ankara’ya gönderilecekleri öğrenildi.

SAMSUN’DA 2 GÖZALTI

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında Samsun’un Havza İlçesi’nde öğretmen 42 yaşındaki H.A. ile Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde memur 40 yaşındaki G.B. gözaltına alındı. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 2 şüpheli, Ankara’ya götürülecek.

FUAT AVNİ YİNE BİLDİ

Twitter fenomeni Fuat Avni son dönemde yaşanan bir çok operasyon öncesinde olduğu gibi bu operasyonu da Twitter’dan duyurdu. Fuat Avni haftasonu attığı tweetlerde KPSS ile ilgili bir operasyon başlayacağını duyurmuştu. Tahsin GÜNER-ANKARA/DHA

1448210cookie-check14 ilde KPSS operasyonu başladı!

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.