17 yaşındaki Nedim Bilgin bıçaklanarak öldürüldü

Metropolitan Police, Nedim Bilgin’in (17) Caledonian Road ile Tilloch Street’in keşistiği caddede bıçaklanarak öldürüldüğünü açıkladı.

Polis 29 Ocak saat 18.49’ta aldığı çağrı üzerine olay yerine gittiğini ve yerine gelen ambulansın bütün müdahalesine karşın bıçaka ağır yaralanan Nedim Bilgin’in 19.15’te yaşamını yitirdiğini duyurdu.

Polis açıklamasında cenazenin Whittington Hospital morguna kaldırıldığı ve ailenin de bilgilendirildiği belirtildi. Ayrıca açıklamada 16, 17 ve 18 yaşındaki üç gencin gözaltına alındığı vurgulanarak, olayın görgü tanıklarının polise başvurmaları istendi.

Olayı araştıran polis müfettişi Mark Wrigley, “Olay gündüz yayaların ve araçların yoğun olduğu bir saatte gerçekleşti. Olay anında pedallı bisiklet ile kaçışan gençler olduğu bilgisi verildi. Bölgede bulunan görgü tanıklarının poliste incelemeye alınan CCTV kayıtlarına bakarak teşhise yardımcı olmalarını rica ediyoruz” dedi.

Emniyetten Nick Davies de Islington’daki toplumun da endişelendiren bu tür olayların son bulması için bölge sakinlerinin polise yardım etmelerini istedi. Müfettiş Nick Davies bilgisi olanların 0208 345 3715’e ya da isim vermeden Crimestoppers’ı “0800 555 111″den aramalarını istedi.

Olayın gerçekleştiği caddedeki Joe’s Cafe’nin sahibi Sefer Bilgiç de şunları söyledi:

“Sabahleyin işe gittiğimizde yolun kapalı olduğunu ve polisin bizim cafê’nin önüne çadır kurduğunu gördük. Olayda 17 yaşındaki bir gencin üstelik bizim toplumdan öldürülmesine çok üzüldük. Polis gün boyu olay mahallindeki işyerlerinin kapalı olacağını ve caddede araştırma yapılacağını söyledi. Bizim cadde de sürekli bisikletli gençler kavga edip olay çıkarıyor ve birbirlerini kovalıyorlar. Belediye de ara sokakların girişini de anlamsız bir şekilde kaldırım yaparak, araç girişlerini engelledi. Böylece bisikletli çeteler olay çıkardıklarında polis araçlarından kolayca kaçıp kaybolabiliyorlar. Bölge sakinleri ve esnaf diken üstündeyiz. Polisin ciddi önlem almasını ve belediyenin de araçlara kapattığı ara yolları tekrar açmalarını bekliyoruz”

Ailelerin çocuklarına sahip çıkmalarını isteyen Bilgiç, Nedim Bilgin’in ailesine de başsağlığı diledi.

Cinayete kurban giden 17 yaşındaki Nedim Bilgin
Cinayetin işlendiği Joe’s Cafê önüne polis araştırma çadırı kurdu.
Joe’s Cafê’nin sahibi Sefer Bilgiç polisten önlem alması ve belediyeden de araçlara kapattığı ara yolları tekrar açmasını istedi.
2268410cookie-check17 yaşındaki Nedim Bilgin bıçaklanarak öldürüldü

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.