20 araç aynı anda yakıldı

Pendik’te kimliği belirsiz kişiler, park halindeki 20 aracı aynı anda kundakladı. Üç ayrı mahalledeki araç yangınları, Pendik ve Tuzla itfaiye ekiplerinin çalışmalarıyla söndürüldü. Polis, failleri yakalamak için çalışma başlattı.

Pendik Orhangazi Mahallesi, Ahmet Yesevi Mahallesi ile Fatih Mahallesi’nde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, saat 03.30 sıralarında park halindeki 20 aracı aynı anda benzin dökerek ateşe verdi. Araçlarda meydana gelen patlamalar üzerine uykularından uyanan vatandaşlar, araçlarının yanmakta olduğunu gördü.

Aynı anda birçok sokaktan oto yangını ihbarını alan itfaiye, Tuzla ve Pendik gruplarından ekipleri olay yerine sevk etti. Vatandaşların kendi imkanlarıyla söndüremediği yangınlar, itfaiyenin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Olay nedeniyle bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis, vatandaşlardan aldığı bilgiler doğrultusunda çevrede şüpheli şahıslar üzerinde uygulama başlattı. Olay Yeri İnceleme ekipleri de yanan araçlar üzerinde delil araştırması yaptı.

Kundaklanan araçların çoğu kullanılamaz hale geldi. Araçları yanan vatandaşlar, olayı gerçekleştiren şahısların kar maskeli olduğunu söyledi. Vatandaşlar, faillere büyük tepki gösterdi. İtfaiye ekipleri, soğutma çalışmalarının ardından bir süre daha yeni kundaklama ihtimali üzerine Hürriyet Caddesi’nde bekledi. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

1272970cookie-check20 araç aynı anda yakıldı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.