2009 ne getirir?

baştan selam durma talimine başlayacaksınız. Ve değişen takvimin yaprakları ufalanmaya başlayınca eskileri gibi size değişik gelmemeye başlayacaktır. Keza sistem içinde eski tası eski hamamda eskisi gibi kullanmanın başka yolu olmadığı anlaşılacaktır. Sistem değişmediği süre…


İnsanlığa karşı cürüm bitmeyecek…
Güçlünün güçsüzü ezmesi sürüp gidecektir…


Kendini, dünyayı düzeltmek ve ülkelere (Müslümanlara) ‘Demokrasi’ yaymak için  özel olarak Tanrı tarafından gönderildiği inancına kapılan delil sahtekarı Bush musibeti yerini seçim söylemlerinde ‘Değişiklik’ getireceğini vadeden Barack Obama’ya terk edecek ama korkarım gözlemlerimiz yine gelenin gideni aratacağı ekseninde yoğunlaşacaktır. O da sokaktaki delinin bile anlayabildiği Orta Doğu’nun süren ve dünyanın her tarafındaki insanın da midesini bulandıran İsrail’in insanlık suçları ve ABD’nin Yahudi cürümlerine kayıtsız kalmasından hatta desteklemesinden ileri geldiğini anlayamayacaktır. Bilse de bilir gibi davranamayacaktır çünkü etrafının Yahudiler tarafından çevrilmesine şimdiden boyun eğmiş görünmektedir. Hele dua edelim de İsrail’deki seçimleri Netenyahu kazanmaz çünkü kazanırsa Obama da İran’a saldırmaya ikna olmaktan başka çare bulamayacaktır Yahudi kıskacında…! ‘Neocon’ların Orta Doğu’yu baştan şekillendirme planları Bush tarafından tam olarak gerçekleştirilememiştir ama ‘musibet’ ayrılırken o planlar rafa kaldırılmayacaktır. Gelenin önüne ‘Bitmeyen İşler’ diye konacak ve bitirilmesi için yarıda kalan ‘Eylem’e devam edilmesi beklenecektir. Yahudi ve İsrail çıkarları bunu gerektirir çünkü…!


Bir de Ermeni ve Rum-Yunan çıkarlarının güçlü lobilerinin Türk’ler aleyhine olan istekleri vardır. Ermeni Soykırımı, Ege ve Kıbrıs. Bu lobilerin el altından destek verdikleri bir diğer konu da Kürt sorunu ve Türkiye’nin Irk dağılımına göre bölünmesi meselesi. Amerikan çıkarları da Türkiye’nin Araplar gibi bölünerek avuçta güçsüz, itaatkar tutulmasını öngörüyor gizli ve sinsi planlarında…! Geçen her gün bizim de içimizden, Irak saldırısının hazırlanmasında olduğu gibi, işbirlikçi Ahmed Çelebi benzeri gafiller yavaş yavaş eylemlere girişmektedirler. Satılık hainlerin töre ve kültür ortaklığında birleşemeyip sandalye kavgasında parçalanarak sömürüye boyun eğmeyi hazmeden ancak Araplar olabileceğini düşünenlerimizin son günlerde kendi içimizdekilerin ‘Özür Dileme’ kampanyası ile yanılmış olduğu ortaya çıkmaktadır. Saddam’a karşıtlığı yüzünden Yahudi ve Amerikan emellerine seferber olan Çelebi benzeri satılık hıyanetler Kıbrıs’ta da Denktaş’a karşı ‘Euro’ ve ‘Dolar’ların cazibesinde Türklüklerini inkâra azmedenlerin dalaletine şahit olmadık mı?


Yeni yılda da dünyamızın derdi bitmeyecek… Hele Türkiye ve Türklerin başına örülmek istenen belalar hiç bitmeyecek hatta daha güçlü baskılara maruz kalacağımızı göreceğiz. Avrupalı sözde dostların bizi AB’ye aralarına almayacakları  daha bariz bir şekilde ortaya çıkacaktır. Biz yine bir dilenci gibi, bütün yapmaya uğraştıkları kötülükleri görmezden gelerek, kapılarının önünde yalvar yakar bekleyerek zaman öldüreceğiz. Avrupa İnsan Hakları mahkemelerinde Türk’leri cezalandıran davalar devam edecek. Bir yanda Talat Beyimiz diğer yanda da Rum lideri Hristofyas nihai bir anlaşma için görüşecekler ama karşı taraf masadan kalkar kalkmaz Bizans entrikalarıyla sürünmemizi perçinleştirmeye çalışacaktır. Bizim temsilcimiz Talat bey de dudaklarını büze büze ‘Yoldaş’ının aşırı girişimlerinin normalin dışında sunular olduğuna hüküm koymakla göz boyamanın ötesine geçmeyi beceremeyecektir. Ada’daki kuraklığın yanında, yıkılması durdurulamayan Beşparmak dağlarının harabesinden çıkan toz dumanı geride kalan ağaçları da kurutacak, çölleşme daha da belirli hale gelecektir. Kktc’nin kaderi acemi yön arayıcılarının elinde yönünü daha fazla kaybedecektir.


“Eldeki malzeme ile ancak bu kadar olur” diyerek yine de 2009’un hepimize diğer yıllardan daha fazla saadet getirmesine buyurun, beyhude olsa da, bir kere daha dua edelim.

713750cookie-check2009 ne getirir?

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.