Şamanik şifacı Gül Yerlikaya

İzmir’deki spiritüel yolculuğumda tanıştığım bu özel şifacı ile geçirdiğim zamanlar çok değerli bilgiler ve anılarla dolu. Sizi hem kainatta bir şifa yolculuğuna çıkaran, sonra da bu hayattaki gerçekleri yorumlayan, isterseniz kurşun döken, gelecek tahmin ve yorumlarıyla paralel evrenlere elleri uzanan, kalbi bir çocuk gibi saf, şakacı, masum olan, şamanik bir yaşam felsefesi izleyen, geçmiş yaşamlarınıza kadar uzanan terapi ve analizleriyle sizi donatan, içi evrenin sevgisi ile dolu kocaman spiritüel bir ağaç Sevgili Gül Yerlikaya. Türlü türlü meyveleri ve çiçekleri olan. Bir şifacıdan beklenenden çok fazlasını sunan bir o kadar alçakgönüllü ve kendi halinde bir ruh.

Yayınlanmış şiir kitapları ile bizlere ermişlerden mesajlar sunan, sosyal medyada paylaştığı şiir ve deyişlerle ruhumuza sihirli dokunuşlar yapan, bizlerin ruh-beden-zihin frekansını yükselten bir enerji Sevgili Gül.

İlk tanıştığımızda kitaplarımı bitirmiş nasıl ve ne zaman yayınlanacağı ile ilgili insani bir telaşa düşmüştüm. Hayatımda henüz kimse yoktu. Kitaplar hakkında beni rahatlattı ve gerçek doğru zamanı bekliyor dedi. Yaşam akışım hakkında, hayatına yeni biri girecek ve çok hızlı bir şekilde pat diye evleneceksin kimsenin haberi olmayacak yorumunu yaptı. Uzun boylu sahiplenici bir yapısı var dedi. Kader planında olan bir durum ama yine de yaşamını düzenlemelisin dedi. Bu konuşmalardan 3 ay sonra eşimle tanıştım. Ve çok hızlı bir şekilde pat diye evlendik. Amerika yollarınız açık yorumunu yaptı. Eşimle şubatta Amerika’ya yerleşiyoruz.

Hayatın karmaşıklığı içinde size yaşamınızı inşa etmek için tüm sevgi ve bilgisini sunuyor. Peki  tüm bunları akışta nasıl yapıyor. Gelin kendisinden dinleyelim…

Bize kısaca kendinizden bahseder misiniz?

Kendimi bildim bileli rüyalarımda şifa teknikleri ile eğitiliyorum. Bu bilgilerimi insanlara aktarmak için çalışıyorum. Bu anlamda yer, mekan, zaman önemli olmadan ulaşabildiğim her insana gerekli aktarımı yapıyorum.  Akışta hayat böyle devam ediyor.

Günümüzde birçok şifa teknikleri ve uygulamaları var. Siz hangi sistemi kullanıyorsunuz?

Şuan bilinen ve uygulanan ya da gündemde olmayan birçok teknikten yararlanıyorum.  Zaten Şamanik şifa içerisinde tüm bilgi ve güçlü teknikler mevcut. Bu güçlü teknikler arasında Kurşun Dökme seansı da var.  Kişinin durumuna ve ihtiyacına göre uygulama yapıyorum.

Uygulamalarda öncelikle kişinin ayakaltından dokunarak blokajları belirliyoruz. Bedenin belli yerlerine dokunarak şifa aktarımında bulunuyoruz.  Oluşan enerji alanında eller blokajları buluyor ve hastanın sorunlu bölgeleri şifalanıyor.

Bana göre insanın her şeyi şifadır. Varlığı ile kişi, bir mekanın ve insanların enerjisini değiştirebilir. Bir bakış bir ses bir dokunuş sevgi enerjisini akıtabilir. Enerjiyi dönüştürebilir.

Ayaktan tepeye kadar çıkıyoruz. Ve en son baş bölgesinde çalışma yapıyoruz. Kişi bu arada ağlayabilir kusabilir.  Bu zaman diliminde farklı hisler içerisinde olabilir.

En son süpürme işlemi ile bitiriyoruz. Üzerindeki olumsuz enerjileri temizliyoruz.

Kurşun dökme seansında nasıl bir şifa gerçekleşiyor? Kimlerin buna ihtiyacı olabilir?

 Kurşun dökme senasında halk arasında nazar olarak söylenen enerji birikimi temizlenir. Arabanın nasıl ki karbüratörü kirlendiğinde motor düzgün çalışmaz ise insanın eterik bedeni de çeşitli enerji kirlenmeleri yaşar. Kurşun bunları temizler. Hane içinde olan tüm olumsuz enerjileri de temizler. Kurşun döküldüğünde o ortamdaki tüm kötü enerjiler yok olur. İnsanların kendilerinde ve ortamda bir rahatlama olur. Kurşun dökülen kişinin sağlığının düzeldiği, işlerinin açıldığını, daha neşeli bir hale geldikleri şeklinde yorumlar alıyoruz. İsteyen herkes kurşun döktürebilir. Yaş cinsiyet ayrımı olmadan herkes bundan faydalanır. Bunun kişinin yaşadığı ortamda yapılması daha etkili olur.

Şamanik uygulamalar ve şifa teknikleri kişinin spiritüel yolculuğuna nasıl etkiler yapar? Sizin bu süreciniz nasıl başladı?

7 yaşında anneannemden el alarak şifa konularına giriş yapmış oldum. Çocuk yaşta tam olarak algılayamasam da uyuduğumda kocaman bir elin bana doğru uzandığını ve elimi tuttuğunu bununla beraber bir dağın önünde olduğumu gördüm.  Bir kapıdan içeri giriyorduk. Kapı zaten açıktı. Mekan olarak çok parlak ve kristallerin olduğu bir yerdi.  İçerde kocaman bir salon vardı. Orada koltuğa benzeyen yan yana dizilmiş oyuklar vardı. Orada insanların oturduğunu hissettim. Yüzlerini göremesem de enerji olarak onlarında öğrenci olduklarını hissettim.  Bugün hala öğrenciyim. Hala eğitimlerime bu şekilde devam ediyorum. Kitaplarımı da bu bilgileri harmanlayarak yazdım. Tüm eğitim ve bilgilerimi rüyalarla eğitilerek aldım.

Şamanizm; insanın kendisini bilmesi, kimseye zarar vermeden yaşamayı öğrendiği, bunları uyguladığı bir yaşam biçimidir. Bu şekilde kendinle el ele tutuşuyorsun.  Şamanik yolculukta ruh-beden-zihin dengelenmesini öğreniyoruz.

Kişinin ruh-beden-zihin  olarak dengede olamamasının birçok farklı nedenleri oluyor. Nasıl teşhis koyuyorsunuz?

Dünyaya geliş amacımız Ruh Beden ve Zihnin bir araya gelmesi, ortak bir noktada buluşması değil mi?

Ben reenkarnasyona inanıyorum. Bir ruhun binlerce kez gelip gittiğine hatta her gelişimizde bir ders gördüğümüze ve sınıflar geçip bir şeyler öğrendiğimize, eksik kalan şeyleri diğer yaşamlarımıza bıraktığımızı düşünüyorum.

Ruhun seyrinde ilkokuldan üniversiteye geçer gibi bir serüven olduğunu düşünüyorum. Dersleri geçtikçe yeni dersler alıyoruz.  Ruh-Beden-Zihnin dengelenmesinde regresyon ile blokajları temizleyerek bu hayatta daha dengede sağlıklı yol almayı sağlıyoruz.

İnsanların günlük konuşmaları davranış biçimlerinden teşhis koymak mümkün.

Kişiye birkaç temel soru sorduğunda ve enerji alanına girdiğinde o kişi hakkında bilgi ediniyorum. Ruhun ruhla buluşup konuşması şeklinde açıklayabiliriz. Bazı görevli insanların olduğunu düşünüyorum. Şifacılık anlamında görevli olduğumu hissediyorum.  Kişiyle buluştuğumda bilgiler kendiliğinden akıyor. Kişiyle buluşmadan yaşı-cinsiyeti önemli olmadan o ruh hakkında enerji olarak zaten ön bilgi ve hissiyat içinde oluyorum. Tüm bunlar spontane gerçekleşiyor. Çünkü enerji zaman mekan sınır tanımadan çalışır.

Geçmiş yaşam terapistleri giderek artıyor. İnsanlar bu konuda daha inançlı ve bilgili oldular. Sizce bu süreç nasıl işlemeli?

İnsanların farkındalık düzeyi yükseldikçe ne neden niçin sorularına cevap aradıklarında bu alanların kapıları açılmış oluyor.

Geçmiş yaşamlar yıllardır var olan kadim bir bilgidir. İnsanların ataları ve geçmiş yaşamlardan getirdikleri karmaların şimdiki yaşamlarına olan etkilerini çözmek ayrı bir şifa kaynağı olarak karşımıza çıkıyor.

İnsan bildiğinde ve söze vurduğunda enerji düğümleri çözülerek  şifalanıyor. Günümüzde regresyon adı altında şifa çalışmalarını yapan epey başarılı enerji terapistlerimiz var.

Alternatif tıp olarak en iyi yöntemlerden biri olduğunu düşünüyorum. Hepimizin ihtiyacı olabilir. Sonuçta yaşıyoruz…

İnsanların rüya alemleri gerçek hayattaki olayların akışını değiştirebilir mi?

Evet değiştirebilir. İnsan rutindeki hayatın dışına çıktığı zaman rüya aleminde merak ettiği konular hakkında bilgiler alabilir. Bunları içselleştirip olayların akışı içinde değişiklikler yaşayabilir. Karar veremediği konularda aldığı bilgileri özümseyerek inancını pekiştirir. Bu şekilde hayat akışını şekillendirebilir.

 Daha önce yayınlanmış şiir kitaplarınız var. Nasıl ilham alıyorsunuz? Bizimle bir tanesini paylaşır mısınız.

Kitaplar genellikle sevgi mesajları içeriyor. Daha önce inisiye olmuş üstatlardan ilham alınarak yazılmış eserlerdir.

8.11.98

Farzet   sen güneşsin ay’a

Farzet  sen susun toprağa

Farzet  sen bulut yağmura

Dünya sensin onu farzet

 

Farzet tohumsun toprağa

Farzet sevgisin yüreğe

Farzet belletmen aymaza

Rüya sensin onu farzet

 

Farzet elsin alan veren

Farzet hakem hakkı bilen

Farzet yaşam derya geçen

Düzen sensin onu farzet

 

Farzet ışıksın geceye

Farzet rakipsin nefrete

Farzet cansın Çelebi’ye

İnsan sensin onu farzet

Onlar dedi-II  kitabından

Dünyanın şu anki enerjisel ruhsal durumunu nasıl buluyorsunuz?

Şuan Altın çağdayız. Artık sözün büyü olduğu (söylenen her sözün hayat bulduğu) düşüncelerin söze vurulduğunda hayata geçtiğini biliyoruz. Bütün şer ve hayır kapılarının açık olduğuna inanıyorum. İnsanların frekanslarının yükseldiğine inanıyorum. Farkındalık düzeyinde bir artış oldu. Farkında olanlar için şimdi zaman silkelenip kendine gelme zamanı. Her şey artık ortada…

Dünyanın enerjisi ve frekansı şuan dengesini bulmaya çalışıyor. Altın çağa uyum sağlamaya çalışıyor.

 Bu konularla ilgili gençlere ve arayıştaki ruhlara ne gibi tavsiyeleriniz olacaktır?

Öncelikle yolculuklarına kendilerini severek başlasınlar. Sevgi her kapıyı açan anahtardır. Sevgi ile başladıkları her şey karşılığını bulur.  Kendisini seven her şeyi sever. O zaman zaten kendi içlerine döndüklerinde sevgi onlara ilham verir. Bu ilham ve sevgi ile her zaman başarı kapıları açık olur.

Aria A.

2156570cookie-checkŞamanik şifacı Gül Yerlikaya

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.