24 saatlik sebze hali

Cumartesi günü düzenlenen açılış törenine, İşçi Partisi Southgate Milletvekili David Burrowes, Liberal Demokrat parti Avrupa Parlamentosu Milletvekil adayı Turhan Özen, Enfield Belediye Başkan yardımcısı Ingred Cranfield, Enfield belediyesi Meclis üyeleri ve iş dünyası temsilcileri katıldı.

Londra’nın Enfield bölgesinde, A406 otoyolu üzerinde hizmet verecek olan Holland Bazaar toptan alış-veriş merkezinin açılış kurdelasını İşçi Partisi Southgate Milletvekili David Burrowes ile , Enfield Belediye Başkan yardımcısı Ingred Cranfield birlikte kesti.

Açılışa katılanlar, işadamı Ali Matur’u yatırımı için kutladılar. Konuklar, İngiltere’de son yıllarda finans krizi yaşayan küçük ve orta ölçekli işletmeler kapanırken, Türkiye kökenli girişimcilerin yeni işyerleri kurarak bulundukları bölge ekonomilerini canlandırdığını belirttiler. Ali Matur’un Londra sebze halinde de işyeri bulunuyor.

DEV TESİS

Uygun fiyat politikası, binlerce çeşit ürün ve birçok firmada bulunmayan ürünlerle Holland Bazaar, yüzde 40 daha ucuz maliyetle küçük ve orta ölçekli ensafa hizmet edecek. 45 bin square feet büyüklüğündeki depo, her türlü sebze-meyvenin yanısıra kola gibi alkolsüz içecek çeşitlerinden yemeklik yağlara, kömürden süt gibi temel gıda maddelerine yüzlerce ürünü bulmak mümkün.

Açıklamada şöyle denildi:

“Holland Bazaar, yeni deposunda restoran, cafe ve market işletmecilerine ihtiyaç duydukları her türlü ürünü, en hesaplı fiyatlarla ve günün her saatinde ulaşma fırsatı sağlayacak. Soğuk hava depolarından satış noktalarına, ofislerden Tırlar için ayrı giriş noktalarına kadar her türlü detay tasarlayarak oluşturulan dev komplex, geniş park alanı ile müşterilerinin araç rahatlığını da sağlıyor.”

MODERN İŞLETME

Londra’da 2007 yılından bu yana faaliyet gösteren Holland Bazaar’ın kurucusu Ali Matur, 20 yılı aşkın süredir gıda sektöründe bulunduğunu ifade ederek, “24 saat açık cash&carry konsepti ile esnafın alışveriş alışkanlıklarını değiştirmeyi hedefliyoruz” dedi.

30’u aşkın ülkeden tedarik edilen sebze-meyve çeşitlerine, bir kaç yıl öncesinden itibaren gıda işletmelerinin ihtiyaç duyduğu alkolsüz içecekler gibi ürünleri de eklediklerini belirten Matur şunları söyledi:

“Bu hizmetimiz geleneksel toptan gıda satışı anlayışını değiştirdi. Herhangi bir takeaway, restoran, café veya supermarket; soft drink çeşitlerinden mutfak yağlarına kadar çok sayıda ürün çeşidi ihtiyacını, sadece bir adrese gelerek karşılamaya başladı. Cash&carry olarak bilinen gıda toptancılarının konseptini, her türlü sebze-meyve çeşitlerinin de bulunabileceği bir işletme modeline dönüştürmeyi hedefledik ve bunda da başarılı olduğumuza inanıyoruz…”

Başarılı işadamı, “ Londra’nın çeşitli bölgelerinden gelen yüzlerce müşterimizin yanısıra Manchester, Birmingham gibi kentlerden de işletmelerin taleplerine yanıt vermeye başladık. Mevcut yerimizin yetersiz kalmasına yol açan bu durum karşısında yeni mekan arayışımızın sonucunda Eley Estate’e karar kıldık. Ürün yelpazemizi genişleterek, binlerce çeşide yükselttik. İngiltere’nin 24 saat açık ilk cash&carry işletmesi ile, günün her saatinde hizmet veriyoruz” diye devam etti.

‘15 A-B Eley Retail Park, Eley Road, London N18 3BB’ adresinde hizmet verecek olan Holland Bazaar’ın ürünleri ile ilgili geniş bilgiyi 020 8801 5565 no’lu telefondan almak mümkün.

851020cookie-check24 saatlik sebze hali

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.