3 kazada 17 kişi yaşamını yitirdi

Sivas-Şarkışla kara yolunun 13. kilometresinde, sürücülerinin kimlikleri ve plakaları henüz öğrenilemeyen iki otomobil çarpıştı. Kazada, ilk belirlemelere göre 7 kişi hayatını kaybetti.
Olay yerinde bulunan ekiplerin, otomobillerde sıkışanların çıkarılması için çalışmalarını sürdürdükleri öğrenildi.


TOKAT VE ISPARTA’DA İKİ AİLE TRAFİK KURBANI
Tokat’ın Reşadiye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 5 kişi öldü. Rüstem Bal yönetimindeki 06 EFS 36 plakalı otomobil, Şemsettin Savaş idaresindeki 76 AV 014 plakalı tırla, Reşadiye ile Sivas’ın Koyulhisar ilçesi arasındaki D-100 kara yolunun Güçlüoğlu mevkisinde çarpıştı. Kazada, otomobil sürücüsü Rüstem Bal ile otomobilde bulunan aynı aileden Cengiz, Cemil ve Hanım Bal olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Güleser Bal ise Reşadiye Devlet Hastanesine kaldırılırken yolda yaşamını yitirdi.
Kaza nedeniyle D-100 kara yolu yaklaşık 2 saat trafiğe kapandı. Tır sürücüsü Şemsettin Savaş gözaltına alındı. Bal ailesinin, bir cenaze törenine katılmak için Gümüşhane’ye gittikleri öğrenildi.


ASKER ZİYARETİNE GİDİYORLARDI


Isparta’nın Keçiborlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında da aynı aileden 5 kişi hayatını kaybetti.


Kazada araçta bulunan Hüseyin Aydın (76), eşi Hatice Aydın (65), oğlu Halil Aydın (46), gelinleri Hanife Aydın (42) ve torunları Ahmet Aydın (18) hayatını kaybetti.
Araçta hayatlarını kaybeden Aydın ailesinin İstanbul’dan, Isparta’da vatani görevini yapan 21 yaşındaki Hüseyin Aydın’ı ziyarete gittikleri öğrenildi.


DİĞER KAZALAR: 4 ÖLÜ, 16 YARALI


Bu arada, Bursa, Kayseri, Yalova, Eskişehir, Ankara ve Malatya’da bugün meydana gelen trafik kazalarında 5 kişi yaşamını yitirdi, 20 kişi yaralandı.

1070900cookie-check3 kazada 17 kişi yaşamını yitirdi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.