34. mağazasını Adapazarı’nda açtı

Bu açılışla, Vatan Hiperstore mağaza sayısını 17’ye çıkartan Vatan Bilgisayar, Vatan Notebook’tan sonra Adapazarı’nda toplam iki mağaza ile hizmet vermeye başladı. Açılış şerefine düzenlenen World’e özel %20 indirim ve 5 taksit fırsatıyla, teknoloji severler cep telefonlarından TV ve notebook’lara, fotoğraf makinesinden küçük ev aletlerine kadar tüm ürünlere en uygun fiyatlara sahip olabilecek.

Teknoloji perakendeciliğinin Türkiye’deki öncüsü Vatan Bilgisayar, Türkiye çapındaki 34’üncü, Adapazarı’ndaki ikinci mağazasını 3 Aralık Cuma günü Erenler’de açtı. Vatan Bilgisayar Hiperstore, 1550 m2 alan üzerinde 250 araçlık otoparkı ile, yüzlerce markaya ait televizyondan cep telefonuna, bilgisayar parçalarından dijital kameralara, notebook’lardan küçük ev aletlerine kadar 10.000 çeşit ürün yelpazesini Adapazarlı teknoloji tutkunlarıyla buluşturuyor. Adapazarlılar, bundan sonra, üç boyutlu ev sineması, 3G’li iletişim, akıllı ev ve kablosuz bağlantı gibi dünyanın en yeni ve en ileri teknoloji ürünlerine doğrudan Vatan Bilgisayar Hiperstore mağazasından ulaşıyor olacaklar. Dahası, Vatan Bilgisayar, açılış şerefine 12 Aralık 2010 tarihine dek tüm ürün çeşitlerine World’e özel 5 taksitte % 20 indirim fırsatı sunuyor.

Teknoloji uzmanları hizmet edecek
Vatan Bilgisayar Hiperstore’a gelen Sakaryalılar, kendilerine her konuda yardımcı olacak, en doğru ürünü bulma konusunda onları detaylı olarak bilgilendirecek uzman bir personelle karşılaşacaklar. Vatan Bilgisayar’ın teknoloji konusunda özel eğitim alarak uzmanlaşmış satış danışmanları, teknoloji meraklılarının ihtiyaç ve beklentilerini dinleyip kafalarındaki soru işaretlerini kaldırarak onları en uygun ürüne yönlendirecek.

Vatan Bilgisayar Adapazarı Hiperstore Mağazası

Adres : Sakarbaba Cad.No:2 ERENLER/ADAPAZARI
Tel : 0264 2411339
Faks : 0264 2411329

751820cookie-check34. mağazasını Adapazarı’nda açtı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.