35 kundakcı sanığa tutuklama

Atalay, olayların aydınlatılmasında helikopterler dahil tüm teknik imkanların kullanıldığını belirterek, ”Bunlara sebep olanların hepsi yakalanacak” dedi.


Bu tür eylemleri gerçekleştirmek isteyenlerin de alınan tedbirler sayesinde bundan sonra fırsat bulamayacaklarını ifade eden Atalay, suçluların karşılarında 24 saat görev başında olan güvenlik birimlerini bulacağını söyledi.


“Hepimizin amacı, ülkemizde daha güvenli ve huzurlu bir hayat yaşansın, bu hainler de bize zarar veremesinler. Vatandaşlarımız bu konuda endişelenmesinler” diyen Atalay, kundaklama olaylarının faili olarak yakalanan kişilerin çoğunluğunun terör örgütü bağlantılı olduklarını, birkaç olayın ise şahsi husumet sonucunda gerçekleştirildiğini bildirdi.


1 KİŞİ DAHA TUTUKLANDI


Bu arada İstanbul’daki araç kundaklama olaylarına ilişkin mahkemeye sevk edilen şüphelilerden biri daha bugün tutuklandı. Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesinde savcılık sorguları tamamlanan 10 kişiden 6’sı, tutuklanmaları istemiyle nöbetçi mahkemeye gönderildi. Diğer 4 kişi ise serbest bırakıldı.


İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah araç kundaklama olaylarına ilişkin bugüne kadar 28 kişinin gözaltına alındığını ve bunlardan 10’unun tutuklandığını belirtmişti. 1 kişinin serbest bırakıldığını bildiren Cerrah, diğer 17’sinin ise tahkikatlarının bugün tamamlanarak adliyeye sevk edildiğini bilirmişti.

1052910cookie-check35 kundakcı sanığa tutuklama

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.