4 ilde 4 ölüm

İstanbul’un Anadolu yakasında yaşadığı öğrenilen Tunç, rahatsızlığı nedeniyle önceki gece saat 22.00 sıralarında yakınları tarafından Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirildi.

Acil Servis’te ilk müdahalesi yapılan kadın, domuz gribi şüphesiyle yoğun bakıma alındı. Ancak Behice Tunç gece yarısı saat 01.30 sıralarında hayatını kaybetti.


MUĞLA’DA DOMUZ GRİBİ BİR CAN ALDI

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirilen 55 yaşındaki Yaşar Köse, iki gündür tedavi gördüğü yoğun bakım ünitesinde yaşamını yitirdi.

Tetkiklerde Köse’nin, “domuz gribi” olarak bilinen H1N1 virüsü taşıdığı belirlendi. Hastane morguna kaldırılan Köse’nin cenazesinin bugün toprağa verileceği öğrenildi.Köse’nin Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde temizlik görevlisi olarak çalıştığı belirtildi.


KARABÜK’TE DE BİR ÖLÜM

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirilen 28 yaşındaki Serkan Köroğlu, bir haftadır tedavi gördüğü yoğun bakım ünitesinde yaşamını yitirdi.

Tetkiklerde Köroğlu’nun, H1N1 virüsü taşıdığı belirlendi.

Hastane morguna kaldırılan evli ve bir çocuk babası Köroğlu’nun cenazesinin bugün toprağa verileceği öğrenildi.

Öte yandan, son bir hafta içerisinde kent gelinde 10 kişinin daha H1N1 virüsü şüphesiyle hastanelere başvurduğu ve tedavi altına alınan 8 kişinin tetkiklerinin devam ettiği bildirildi.

BİR ÖĞRETMEN DOMUZ GRİBİNDEN ÖLDÜ

Kayseri’de de H1N1 virüsü taşıdığı şüphesiyle tedavi altına alınan Erciyes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Aziz Büyükkapu (59), dün hayatını kaybetmişti.

1078040cookie-check4 ilde 4 ölüm

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.