4. Psikeart Günleri

Psikeart dergisi ve İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümü tarafından düzenlenen Psikeart Günleri’nin dördüncüsü, 6-8 Mart 2015 tarihlerinde İstanbul Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştiriliyor.

4. Psikeart Günleri çerçevesinde bu yıl bir de Kısa Film Yarışması düzenleniyor. 1. Psikeart Kısa Film Yarışması’nda birinciye 5.000 TL’lik ödül ile Psikeart ve Memlekent dergileri arşivi verilecek.

Psikeart’ın 2012’den beri düzenlediği ve artık gelenekselleşen Psikeart Günleri’nin dördüncüsünde psikiyatristler, psikologlar, yönetmenler, oyuncular, eleştirmenler, akademisyenler ve yazarlar “Sinemada Ruhsal Travma ve Psikiyatri” teması çerçevesinde değerlendirmeler yapacaklar.

Türkiye’nin önde gelen kültürel etkinliklerinden birine dönüşen Psikeart Günleri’nde düzenlenecek panel, konferans ve çalışma gruplarına ek olarak bu yıl “ruhsal travma” temalı 1. Psikeart Kısa Film Yarışması organize edilecek. Dereceye giren filmlerin katılımcılarla birlikte izleneceği organizasyonda birincilik ve mansiyon ödülleri verilecek.
Trafik kazaları, işkenceler, silahlı çatışmalar, terör olayları, zorunlu göçler, kadına yönelik şiddet gibi insan eliyle oluşan travmaların

1444920cookie-check4. Psikeart Günleri

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.