7. Uluslararası Akdeniz Karikatür Yarışması

Bütün dünya karikatürcülerine açık olan ve her yıl daha geniş bir katılımla süren bu yarışmaya karikatürcüler 30×40 cm’i aşmayan ölçülerde, yayınlanmış olsa da daha önce herhangi bir ödül almamış, bilgisayar çıktısı ya da fotokopi olmayan “orjinal” bir karikatürle katılabilecekler.

Yarışmada birincilik ödülü; 2 bin dolar, uçak bileti ve Alanya’da iki kişilik bir hafta tatil, ikincilik ve üçüncülük ödülleri ise 500 dolar, uçak bileti ve iki kişilik bir hafta Alanya tatili. Ayrıca özel ödüllerin de verileceği yarışmanın jürisi: Kamil Deniz Som, Kamil Masaracı, Mahmut Karatoprak, Cihan Demirci, Nüvit Özkan, İbrahim Tapa ve Marlene Pohle’den den oluşuyor.  

Yarışmacılar karikatürlerini 1 Mayıs 2007 tarihine kadar şu adrese yollamış olacaklar:

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı Atatürk Caddesi Şen Apt. No: 51/6 07400 Alanya / Türkiye 

Katılımcılar eserin arkasına büyük harfle ad ve soyadlarını, ülkesini, adresini ve telefon numarasını yazacak ve Türkçe veya İngilizce kısa bir özgeçmişlerini zarfın içine koyacaklar. Yarışmanın sonuçları 7 Mayıs 2007 tarihinde açıklanacak ve ödül töreni 27 Mayıs 2006 Cumartesi günü Alanya’da yapılacak. Yarışma jürisinin sergilenmeye değer bulduğu karikatürler, ödül töreni sırasında Alanya’da bir hafta boyunca sergilenecek…

 

 

 

 

 

 

 

ALANYA TURİZM TANITMA VAKFI (ALTAV)

Atatürk Caddesi Atatürk Caddesi Şen Apt. No:51/6 ALANYA

Tel: (90) 0242-511 76 21 Faks: (90) 242- 513 98 90

Web: www.alanya.cc

   mail: [email protected]  [email protected]

 

 


 

1145760cookie-check7. Uluslararası Akdeniz Karikatür Yarışması

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.