Abbott ile oğlunun hikayesi karışık

Annesinin, Tonny Abbott’un babası olduğunu söylediği Daniel Abbott’u arıyarak kendisini tanıştırmış, baba ve parlamentoda ses teknisyeni olarak çalışan oğul uzun süre gazete sayfalarını süslemişti.

Ancak hikaye orada noktalanmadı. Tonny Abbott’un 27 yıl önceki kız arkadaşı ve Daniel’in annesi Kathy Donnelly’e, olay gazetelere yansıdıktan sonra bir gece 27 yıldır görmediği öğrencilik yıllarından kalan ev arkadaşından telefon geldi.

Telefondaki eski arkadaş, şimdi evli ve Daniel dışında 4 çocuk annesi saygın bir sanatçı olan Donnelly’e, Daniel’in kendi çocuklarından birine çok benzediğini, babasının Abbott değil, kendisi olabileceğini söyledi.

Yapılan DNA testi sonunda Daniel’in babasının Donnelly’in Bill Kensell adlı eski ev arkadaşı olduğu ortaya çıktı. Gerçeği geçen hafta gözyaşları arasında A Current Affair Programına açıklayan Kathy Donnelly, “Bill ile bir partiden sonra bir kez, koruyucu kullanarak birlikte olduk. Ondan hamile kalmış olabileceğimi asla düşünmedim. Şimdiye kadar Daniel’in babasının, o zamanki erkek arkadaşım Tonny Abbott olduğunu sanıyordum” dedi.

Kathy Donnelly, 1970’lerde başka sanat öğrencileri ile birlikte aynı evi paylaştıklarını, bir gece bir partiye katıldıktan sonra eve geldiğinde kendi yatağında başkasının yattığını görünce boş olan Bill’in yatağına yattığını, böyle durumların öğrenci evlerinde sık sık olduğunu, bir süre sonra Bill gelip yanına yatınca da beraber olduklarını,

ertesi gün de yaptıklartından pişman olup olayı unutmaya karar verdiklerini söyledi.
Sağlık Bakanı Abbott, haberin kendisini şaşırttığını ancak Kathy Donnelly’e saygısının eksilmediğini kaydetti. “O zaman da iyi arkadaştık, şimdi de öyle. Benim yüzümden Kathy ve Daniel’in hayatı medya tarafından altüst edildi. Umarım kısa zamanda kendi hayatlarına dönebilirler.” dedi.

Resim: Katyh Donnelly

1102330cookie-checkAbbott ile oğlunun hikayesi karışık

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.