ABD’de en garip kaza seçildi

Florida’da sevgilisiyle buluşmaya giden bir kadın, sürücü koltuğunda bir yandan aracı kullanırken bir yandan cinsel organını tıraşa kalkışınca kaza yaptı, saatte 100 km’ye çıkmış aracın içinde mutlak bir ölümden döndü.

Kazanın ilgi çekici yanı ise sevgilisine yetişmeye çalışan kadına yol arkadaşı olarak tesadüfen katılmış bulunan eski kocasının yan koltukta oturup direksiyonu o sırada kullanmaya çalışmasıydı.

Polis hasarla sonuçlanan kaza için sadece “dikkatsiz biçimde araç kullanmaktan” ceza kesebildi, ancak Amerikan halkının çok meraklı olduğu bu türden haberler sıralamasına iç çamaşırını yolda çıkarıp tıraşa kalkışan kadın haberi ilk sıraya bugünden oturdu.

Florida’da 37 yaşındaki Megah Mariah Barnes bir süredir buluşamadığı sevgilisinin Key West kentindeki randevusuna yetişmek üzere aceleyle yola çıktığında önceden ‘bayan tıraşı’ olmadığını fark edip araç hareket hâlindeyken, sürücü koltuğunda oturup bir yandan da portatif tıraş makinasını çalıştırdı.

Eski kocası Charles Duddy’i de raslantıyla yolda karşılaşıp aynı istikamete gittiği için yanına almış bulunan bayan Barnes, Ford marka aracının direksiyonu eski eşine teslim etti ve işine devam etti. Bu sırada kontrolden çıkan araç hurdahaş oldu, ancak yaralanmaları dışında yolcuların bir mucize eseri yaşamları kurtuldu.

Soruşturmayı sürdüren polis memuru, bu garip ve gülünç olayı basına aktarırken, “Aynı karayolu üzerinde ve hem de aynı noktada geçen yıl bir başka kaza yapan araçta sürücünün uyuşturucu iğnesi yapmakta olduğunu saptamıştık” dedi. Polis memuru, “Ancak tuhaf olanı kollarında aynı anda deriye saplı olarak duran 5 adet şırınga vardı”, diye ekledi.

1500890cookie-checkABD’de en garip kaza seçildi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.