Abdullah Gül, Londra’da

Gül, bugün (14 Mart Pazartesi) 12.00-14.00 saatleri arasında (City Gate House, 39-45 Finsbury Square, EC2)  adresinde Bloomberg’de onuruna verilecek öğle yemeğine katılarak, İngiliz işadamlarına “AB içinde Türkiye: Yatırım için güvenli yer / Turkey in Europe : A Safe Home for Investment” başlıklı bir konuşma yapacak.


Gül, öğleden sonra da İngiltere Dışişleri Bakanı Jack Straw ile görüşecek ve iki Bakan, görüşme sonrasında saat 15.45’te ortak basın toplantısı düzenleyecekler. Dışişleri bakanlarının başta Kıbrıs ve AB olmak üzere, Ortadoğu ve İran konularını da ele alacakları sanılıyor.


Gül, 18.30’da da, London School of Economics’te (Old Theatre, Old Building) “Türkiye ve AB’nin geleceği / Turkey and the European Union: The Way Forward” konulu bir konferans verecektir.


Gül, 15 Mart Salı günü de, 09.30-11.30 saatleri arasında Kraliyet Sanat Akademisi’ndeki “Türkler” sergisini ziyaret edecek.


Bakan, aynı gün 13.00-15.30 saatleri arasında da, Oxford İslam Araştırmaları Merkezi’ni ziyaret edecek ve Merkez’de onuruna verilecek öğle yemeğine katılacak.

778980cookie-checkAbdullah Gül, Londra’da

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.