‘AB’nin en büyük tehditi eşcinsellik’

AKP Bursa Milletvekili Ertuğrul Yalçınbayır, “Avrupa’dan gelen en büyük tehdit eşcinselliktir. Avrupa’da yaygınlaşan lezbiyenlik ve eşcinsellik, insanlığı tehtid ediyor. Bunun Türkiye’de yaygınlaşmasını önlemek için tavır almalıyız” dedi.


Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin Kültürpark’taki Ender Çay Bahçesi’nde düzenlediği bayramlaşma törenine katılan AKP Bursa Milletvekili Ertuğrul Yalçınbayır, Avrupa’dan ve Amerika’dan gelebilecek tehditler hakkında konuştu.


Avrupa’dan gelecek olan en büyük tehdidin, cinsellik olduğunu kaydeden Yalçınbayır, Amerika’nın ise kendi isteklerini dünyaya dayatamayacağını söyledi.


Avrupa’da, çocuğun cinsiyetinin 17 yaşına geldikten sonra belli olduğunu ileri süren Yalçınbayır, “Bu tehtidtir. İnsalık tehtid altındadır. Bu tehtide karşı kendimizi korumalıyız. Milli ve dini hassasiyetimizi ortaya koyup, buna karşı tavır göstermeliyiz” dedi.


Amerika’nın hukuk tanımaz, demokrasiden uzak bir devlet olduğunu ve bunu da Irak’a yaptığı işgalle ortaya koyduğunu dile getiren Yalçınbayır, “Dünyanın en büyük tehdidi Amerika’dır. Amerikalılar, Irak ve bunun gibi işgal ettikleri devletlerde masum insanlara bile işkence yaptılar. Özgürlükleri askıya alan en büyük hadise savaşlar ve olağanüstü hallerdir. Özellikle İran’a karşı bir savaş başlatılırsa Türkiye büyük bir tehdit altında kalacak, sınır ticareti askıya alınacaktır” diye konuştu.


AÇIK GAZETE: Devletler insanların yatak odasından elini ayağını çekmeli. AB’ye üyelik onun kültürüne de ortaklıktır. AKP milletvekili bu demecini İngiltere’de verseydi, ‘ayrıncılık’tan dolayı suç işlemiş olurdu.


Türk Ceza Kanunu taslağı tartışılırken de AKP yine evli olmaksızın birlikte olan çiftlerin “zina” yapıyor savıyla suçlu görülmesinden yanaydı. Sonra AB karşılarına çıkınca ‘u’ dönüşü yaptılar. Aynı hatayı eşcinsellik konusunda yaparlarsa şaşırmayız. (Gerçi yine geri adım atarlar ya) Çünkü AKP’nin mentalisi AB’li değildir… 

1018480cookie-check‘AB’nin en büyük tehditi eşcinsellik’

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.