Acılı baba belge paylaştı: Rabia Naz’ın giysisinde lastik izi

Rabia Naz’ın babası Şaban Vatan kızının ölümüne dair yeni bir belge paylaştı. Vatan’a göre Rabia Naz’ın elbisesinde araç izine rastlandı.

Şaban Vatan sosyal medya hesabından kızı Rabia Naz’ın ölümüne ilişkin yeni belgeler paylaştı. Vatan kızının, yüksekten düşerek ölmediğini, bir aracın çarptığını belirterek, Adli tıp raporunda yazılanların doğru olmadığını savundu.

DW Türkçe’ye konuşan Şaban Vatan, kendi yaptığı incelemeler doğrultusunda, kızının öldürüldüğü iddiasını destekleyen belgeler olduğunu öne sürdü. Vatan “Bu kadar dosyanın içinde gece yarısı sabaha karşı yaptığım gelişme de, buyrun Rabia Naz’ın elbisesinde evet inceleme yapılmış 1 yıl sonra ve bu inceleme sonucunda görüyoruz ki araba lastik araç lastik izi geçmiş” şeklinde konuştu.

Dosya ile ilgili günlerdir inceleme yaptığını söyleyen Vatan “Her defasında enteresesan gelişmelerle karşı karşıya kalıyorum. Rabia Naz olayında tüm kamuoyunun bildiği tırnak DNA’sını ortaya çıkarttıran dosyada bulunan tırnak DNA’sını ortaya çıkaran bendim. Nasıl oluyor da müfettişler dahi geldiği halde o DNA’yı çıkartmamışlardı, sonra ben ortaya çıkartınca direk Şaban Vatan’ın ve oğlunun DNA’sı olarak sunuldu. Hayır kesinlikle kabul etmiyoruz, tırnakta bir durum olduğunu hepimiz biliyoruz. Çünkü bugüne kadar adli tıp kurumları ile ilgili gelişmelerle ilgili beklentilerimizin hepsinin bir talimat konusu olduğunu gördük. En son Rabia Naz’ın dirsekler üzerinde sürünebilir durumuna 20 tane profesörün atmış olduğu imzanın da yalan olduğu ortaya çıktı. Çünkü bu durumlarda Rabia Naz’ın almış olduğu hasarlarda asla bir adım ileri gidebilecek olduğu durumu yoktur” şeklinde konuştu. DW

2361210cookie-checkAcılı baba belge paylaştı: Rabia Naz’ın giysisinde lastik izi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.