Adalet Yürüyüşü’nde 11. gün

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ‘Adalet Yürüyüşü’nün 11. gününde.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ‘Adalet Yürüyüşü’nün 11’inci gününde geceyi geçirdiği Bolu kent merkezine 4 kilometre uzaklıktaki Karacaağaç Köyü’ndeki camide bayram namazını kılarak cami önünde vatandaşlarla bayramlaştı. 10. günde 21 kilomtre yürüyen Kemal Kılıçdaroğlu 11. günde öğleden sonra yürüyüşüne devam etmesi bekleniyor.

15 Haziran Perşembe günü Ankara Güvenpark’tan yola çıkan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğündeki adalet korteji, dokuzuncu gününde de İstanbul’a doğru yürüyüşüne devam ediyor. ‘Adalet Yürüyüşü’ne Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanından destek gelirken, Kılıçdaroğlu’nun yürüyüş güzergahında karşılaştığı vatandaşlardan da olumlu tepkiler aldığı görülüyor. 25 gün sürecek 432 kilometrelik yürüyüşün on günü geride kaldı.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Bolu’da güzergâhı üzerindeki bir camide bayram namazı kıldı. Namazın ardından cami cemaati ile bayramlaşan Kılıçdaroğlu’nun saat 10:00’da kamp alanında bir bayramlaşma daha gerçekleştirmesi bekleniyor. Kılıçdaroğlu’nun kamp alanındaki bayramlaşmada 15 Temmuz ve Güney Doğu şehitlerinin aileleriyle bayramlaşması bekleniyor. CHP Lideri’nin bugün öğleden sonra gerçekleştirmesi planlanan yürüyüşünün 11 kilometre sürmesi bekleniyor.

BAYKAL’DAN ‘ADALET YÜRÜYÜŞÜ’ YORUMU

Öte yandan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘Adalet yürüyüşü’ ile ilgili değerlendirmede bulunan eski genel başkan Deniz Baykal, yürüyüşün başarılı olduğunu söyledi.

İnsanların, söylemlerin eyleme geçmesine susadığını da belirten Baykal, “Bu yürüyüş o nedenle ilgi çekti. Bu yürüyüşü sadece yürüyen insanların eylemi gibi anlarsak yanlış yaparız. Bu yürüyüş hak ve adalet isteyen, acıları sonlandırmak isteyen büyük bir çoğunluğun yürüyüşüdür. Bu sıcakta güç şartlar içinde günlerdir yürüyen bu insanlara saygı göstermek gerekiyor. Arkadaşlarımı kutluyorum. Hedefe ulaştıklarında yanlarında olacağım” dedi.

Kaynak: Deniz Baykal ‘Adalet Yürüyüşü’ne ne zaman katılacağını açıkladı

2101430cookie-checkAdalet Yürüyüşü’nde 11. gün

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.