Aday olan Ryan’a destek gecesi

Çok sayıda politikacı ve parti aktivistinin katıldığı gece, Enfıeld Green Lanes üzerinde bulunan Mozz Restaurant’da gerçekleşti.

Kuzey Enfield bülgesinde 3 dönem İşçi Partisi’nden milletvekilliği yapan Joan Ryan, normal zamanında yapılırsa 2015 mayısında yapılacak genel seçimleri için şimdiden aday olarak seçildi.

Çok sayıda Türkiyeli ve Kıbrıslı parti üyesi ve aktivistin katıldığı gecede kendisini seçenlere teşekkür eden Joan Ryan, asıl işin şimdi başladığını ve Kuzey Enfield Bölgesini Muhafazakarlardan geri alacaklarını söyledi.

Geceye ayrıca, gölge Dışişleri Bakanı Dougles Alexander, milletvekili Andy Love, Londra Belediyesi Meclis üyesi Joan McCartney, Enfield belediye Lideri Doug Taylor ve çok sayıda parti üyesi katıldı.

Geceye davetli olan Enfıeld Belediye meclis üye adayının yanısıra Nural Ezel, Mehmet Kemal, Haydar Ulus, Ali Özbek ve çok sayıda işadamıda katılarak, gelecek seçim için Joan Ryan’ı desteklediler.

FOTOĞRAF: Enfield North Milletvekili adayı Joan Ryan, Enfield Belediye Meclis üyesi adayları, Haydar Ulus, Zeynep Kepez, Alev Cazımoglu, İşçi Partisi Southgate Milletvekili Aday Adayı İbrahim Doğuş, işadamı Mehmet kemal ve Mustafa Çetinkaya geceye katılanlar arasındaydı.

848720cookie-checkAday olan Ryan’a destek gecesi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.