Ahmedinejad yine konuştu…

Ahmedinejad, gönüllü milis teşkilatı Besic haftası dolayısıyla milis teşkilatı üyelerine yaptığı konuşmada, İran milletinin düşmanları karşısında tek parça olarak duracağını kaydetti.

”Eğer İran milletinin hakkını çiğnemeye kalkarsanız milletimiz sizi yaptıklarınıza pişman edecek” diyen Ahmedinejad, İran halkının düşmanların isteklerini kabul etmesinin geçmişte kaldığını söyledi. Ahmedinejad, ”Artık düşmanların, milletimizin isteklerine boyun eğme zamanı gelmiştir” diye konuştu.

İran’ı insan haklarını ihlal etmekle suçlayanlara seslenen Ahmedinejad, şunları söyledi:

”Dosyaları mazlum milletlerin kanını dökmekle dolu olan ve isimleri tarihte cani olarak ilk sırada yer alanlar, bugün bizim milletimizin karşısına insan haklarını çıkarıyorlar. Her gün binlerce günahsız insanı öldürenlerin, insan haklarından söz etme hakları yoktur. Sizin dünyada işiniz ne? Siz hepiniz suçlusunuz ve savaş suçlusu olarak gelecekte kurulan mahkemelerde yargılanacaksınız.”

Batılı ülkelerin İran’ın nükleer faaliyetlerinden endişe duyduklarını ifade eden Ahmedinejad, ”Biz de sizin faaliyetlerinizden şüpheliyiz ve sizin nükleer faaliyetlerinizin insanlık dışı olduğuna inanıyoruz” diye konuştu.

1118970cookie-checkAhmedinejad yine konuştu…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.