Ahmet Hakan’a Londra’da protesto

Dün akşam saatlerinde yapılan toplantıda, sadece 5 dakikalık bir giriş yapan Coşkun, soruların sorulmasını istedi.

Sorulan bir çok soruya kısa cevaplar veren Ahmet Hakan, salondaki Kürt gençleri tarafından protesto edildi. Gençlerden birinin, Tahir Elçi’nin CNN Türk ve Ahmet Hakan tarafından hedef gösterildiğini öne sürmesi üzerine, ortalık birden alevlendi. Soru soran genç, 7 Haziran 2015 sonrası Hakan’ın değiştiğini ve Tahir Elçi’nin de katili olduğunu söylemesi üzerinde bir çok genç ayağa kalkarak sloganlar eşliğinde salonu terk etti.

Tayyip Erdoğan ve Ahmet Hakan alehine slogan atan gençlerden sonra da, Türkiye’de eski bir milletvekili olduğunu ve Sedat Peker’in adamları tarafından dayak yediğini söyleyen bir izleyici ile Ahmet Hakan arasında atışma yaşandı. “Beni dövenler ile Ahmet Hakan’ı dövenler Sedat Peker’in adamlarıdır” diyen izleyici, daha sonra Ahmet Hakan’ın Sedat Peker’i evinde misafir ettiğini hatırlatarak, Ahmet Hakan’a dönerek “Adam ol adam” demesi üzerine Ahmet Hakan, “ Sen adamsızlığın dibisin alçak adam” diyerek tepki vermesi şaşkınlık yarattı.

Hakan, bir soru üzerine PYD ile IŞİD’i aynı görmediğini, fakat PYD ile PKK’nin organik bağının sıkıntı yarattığını söyledi. AKP’i de “ideolajik olarak zayıflamış tek adamlı parti” olarak değerlendiren Hakan, AKP’nin iktidarda kalmasının 4 temel nedeninin olduğunu söyledi. Bu nedenlerin; AKP’nin dini kullanması, merkez sağ milliyetçiliği yapması, muhalefetin zayıf olması ve AKP’nin taraftarına hem maddi ve hem manevi çıkar sağlaması olduğunu belirtti.

1489130cookie-checkAhmet Hakan’a Londra’da protesto

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.