Açık havada yıldızlar geçiti

Ayrıca, birinci yılını çok özel sürprizler ve avantajlarla yıl boyunca kutlayacak olan Türkiye’nin en çok tercih edilen online satınalma sitesi Grupanya, TNT Yaz Konserleri 2011’de 27 şanslı üyesine konser öncesi kulis heyecanı yaşatacak.

“En iyilerin en yenilerin kanalı” TNT’nin ana sponsorluğunda, MAP İletişim, Atlantis Yapım ve Kirli Kedi Organizasyon tarafından düzenlenen ve yılın en büyük organizasyonlarından biri olmaya aday “TNT Yaz Konserleri 2011”, 07-17 Haziran tarihleri arasında Cemil Topuzlu Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleşecek. Ajda Pekkan, Abba, ADA Müzik 25. Yıl, Bülent Ortaçgil, Ferhat Göçer, Goran Bregoviç, Kenan Doğulu ve Serdar Ortaç’ın yer alacağı “TNT Yaz Konserleri 2011” yerli ve yabancı birçok sanatçıyı bir araya getirerek yazın ilk günlerinde müzik şöleni yaşatacak.

Ayrıca, Türkiye’nin en çok tercih edilen online satınalma sitesi Grupanya, 1. Yaşını kutlama etkinliklerine TNT Yaz Konserleri 2011 ile başlıyor. Talihli 27 kişi, her konser için 3’er kişi olmak üzere iki ayrı şekilde belirlenecek. Dokuz konserin her birinden önce, mobil Grupanya ekibinin bulunacağı yere -Grupanya’nın sosyal medya sitelerinden bulundukları lokasyona dair verdikleri mesajla- ilk ulaşan kişi, bedava bilet ve kulis ziyareti şansını yakalayacak. Yine her konser öncesinde Grupanya web sitesinden konser için en fazla bilet alan ve siteye en çok arkadaşını üye yapan 18 kişi de aynı şansa sahip olacak.

Grupanya ayrıca, birinci yaşını ilk kez kutlamaya başlayacağı TNT Yaz Konserleri 2011’de bu heyecanı üyeleri ile yaşamak için birinci yılına özel sınırlı sayıda çok avantajlı biletler sunuyor.

Süperstar Ajda Pekkan 7-17 Haziran tarihlerinde Açıkhavayı Sallayacak…
Türkiye’nin Süperstarı Ajda Pekkan, 7 ve 17 Haziran tarihlerinde Cemil Topuzlu Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda muhteşem bir konser vermeye hazırlanıyor. Yeni albümünün şarkılarını ilk defa o gece Açıkhava’da seslendirecek olan Süperstar, Sinan Akçıl, Ozan Doğulu gibi sürpriz isimlerle yapacağı düetlerle ve sahne şovlarıyla konuklarına unutamayacakları saatler yaşatacak.

ABBA THE SHOW İkinci Kez İstanbul’da

Dünyayı kasıp kavuran efsane “Abba” grubunun eski üyeleri saksafon ve flütte Ulf Anders Hilmer Andersson ve gitarda Mats Sture Ronander önderliğindeki “Abba The Show”, hayranlık uyandıran gösterileriyle ikinci kez İstanbul’da müzikseverlerle buluşacak. “Abba The Show” 08 Haziran günü Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda müzikseverlere muhteşem bir gece yaşatacak.

ADA’yı çeyrek geçe

Türkiye’nin en köklü bağımsız müzik firmalarından ADA Müzik, 25. yılını 9 Haziran’da Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleştirilecek görkemli bir konserle kutlayacak.

İşte, geçtiğimiz 25 yıl boyunca yolu bu ‘okul’dan ‘bir şekilde’ geçmiş Bülent Ortaçgil, Zuhal Olcay, Grup Gündoğarken, Yeni Türkü, Hüsnü Arkan, mor ve ötesi, Birsen Tezer, Bulutsuzluk Özlemi, Jehan Barbur, Mavi Işıklar, Replikas, Gürol Ağırbaş gibi sanatçılar kendilerine katılacak sürpriz isimlerle birlikte ‘ADA’yı çeyrek geçe’ başlıklı konserde bir araya gelecekler.

Bülent Ortaçgil Açıkhava’da

Gitarist, söz yazarı, besteci Bülent Ortaçgil “TNT Yaz Konserleri 2011” kapsamında 10 Haziran günü Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda İstanbullulara unutulmaz bir gece yaşatacak.

Ferhat Göçer 10 Tenor İle Sahnede

11 Haziran’da Ferhat Göçer 10 Tenor ile birlikte sahne alacak. Gerek 4 Albümünden hit şarkılar, gerekse dünyanın dört bir yanından seçkin bir repertuarla izleyicileri ile birlikte olacak olan Ferhat Göçer’e 10 Tenor ile birlikte, 60 kişilik orkestra ve koro eşlik edecek. 10 Tenor ve koronun eşsiz yorumları ile Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’ndan, Verdi Korolarından seçme eserlerin, Rus Halk Şarkılarından Napolitenlere ve Ferhat Göçer’in dinlenme rekorları kırmış hit şarkılarının melodileri yükselecek. Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’ndaki her konseri büyük ilgi gören ve izleyicilerin de katılımıyla 5 bin kişilik dev bir koro ile şarkılar söyleyen Ferhat Göçer’in 11 Haziran’daki bu büyük buluşması sıcak yaz gecelerinin de müjdesi olacak.

Goran Bregoviç ile Balkan Esintileri

Balkan müziğinin ünlü bestec ve yorumcusu Goran Bregoviç, 14 Haziran günü Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda “TNT Yaz Konserleri 2011” kapsamında İstanbullulara unutulmaz bir müzik ziyafeti sunacak.

Açıkhava Kenan Doğulu İle Coşacak

Eski ve yeni tüm şarkılarıyla sürprizlerle dolu bir gece yaşatacak olan Kenan Doğulu 15 Haziran günü Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sizleri bekliyor.

Açıkhava’da Serdar Ortaç Rüzgarı Esecek

Türk Pop müziğinin güçlü sesi Serdar Ortaç, eski ve yeni şarkılarını “TNT Yaz Konserleri 2011” kapsamında 16 Haziran günü Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda hayranları için seslendirecek.

TNT YAZ KONSERLERİ 2011
Ajda Pekkan 07 Haziran 2011, Salı 55TL ile 160TL fiyat aralığı
ABBA 08 Haziran 2011, Çarşamba 50TL ile 125TL fiyat aralığı
Ada Müzik 25. Yıl 09 Haziran 2011, Perşembe 40TL ile 85TL fiyat aralığı
Bülent Ortaçgil 10 Haziran 2011, Cuma 40TL ile 85TL fiyat aralığı
Ferhat Göçer ve 10 Tenor 11 Haziran 2011, Cumartesi 50TL ile 95TL fiyat aralığı
Goran Bregoviç 14 Haziran 2011, Salı 50TL ile 125TL fiyat aralığı
Kenan Doğulu 15 Haziran 2010, Salı 50TL ile 95TL fiyat aralığı
Serdar Ortaç 16 Haziran 2011, Çarşamba 55TL ile 160TL fiyat aralığı
Ajda Pekkan 17 Haziran 2011, Cuma 55TL ile 160TL fiyat aralığı

717510cookie-checkAçık havada yıldızlar geçiti

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.