Akşahin ve Kadılar yine TBBCI yönetiminde

Bu akşam (6 Aralık) yapılan seçimlerde 317 TBCCI üyesinden 73’ü postayla oy kullandı. TBCCI’da yapılan değerlendirmede 73 oy da geçerli kabul edilerek yönetim kurulu’na girmek isteyen 40’a yakın adaydan yalnızca 21’i seçildi. Açık Gazete Danışma Kurulu üyesi ve köşe yazarları Ziya Akşahin ve Dr. Rıza Kadılar da tekrar yönetim kuruluna seçildi.


Seçimlere oluşan yeni yönetim ilk toplantısında yönetim kurulu başkanını saptayacak. AK Parti’ye yakınlığı ile bilinen eski başkan Remzi Gür’ün yeniden başkan olması bekleniyor.


Yeni yönetim şöyle:


“Eski Başkan Remzi Gür, Altan Bodur, Dr. Rıza Kadılar, Oktay Gökyıldırım, Ragıp Balcıoğlu, Levent Giray, Ali Osman Duran, Ravi Goonesene, Hikmet Uruesin, Dr. Harvey Marshall, Osman Battal, Ziya Akşahin, Deniz Gibson, Hüseyin Özer, Ceyda Erem, Hüseyin Arslan, Nazif Akpınar, Lütfi Boro, Dr. Ersen Hasici, Zoeb Rianiwala, David Walker.”


Seçimlerde aynı zamanda tüzük değişikliği de oy birliğiyle karar verildi. Buna göre TBCCI Olagan Genel Kurulu iki yılda bir yapılacak böylece yönetim kurulu da iki yılda bir saptanmış olacak.


FOTOĞRAF: Dr. Rıza Kadılar ve Ziya Akşahin

785880cookie-checkAkşahin ve Kadılar yine TBBCI yönetiminde

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.