Çakıcı İstanbul’a sevk edildi

Hükümlü bulunduğu Kocaeli F Tipi 1 No’lu Cezaevi’nden 29 Aralık 2008’de göğüs ve sırt ağrısı şikayetiyle Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırılan Çakıcı, buradaki kontrolünün ardından doktorlar daha detaylı incelenmesi amacıyla İstanbul’a nakledilmesi yönünde görüş bildirdi. Çakıcı, bu sabah cezaevi aracıyla Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. 


Önceki tetkiklerinde kronik kalp damar problemi yaşadığı belirlenen Çakıcı’ya, burada çeşitli testlerin uygulanacağı öğrenildi. 


Çakıcı, KOÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Acil Servisinde kardiyoloji uzmanlarınca muayene edilmiş ve elektrokardiyografisi (EKG) çekilmişti. EKG sonuçlarını değerlendiren doktorlar, Çakıcı’nın detaylı incelenmesi amacıyla İstanbul’da bir hastaneye nakledilmesi yönünde görüş bildirmişti. 


Doktorlar ayrıca, sırt ağrıları nedeniyle Çakıcı’nın İstanbul’da uygun bir hastanede fizik tedavi ve rehabilitasyon görebileceğini de belirtmişlerdi. 


Çakıcı, yaklaşık 1.5 saat süren tetkikin ardından Kocaeli F Tipi 1 No’lu Cezaevi’ne götürülmüştü. 
 

1072260cookie-checkÇakıcı İstanbul’a sevk edildi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.