AKM’den ‘Batı Soykırımı’ konferansı

Londra AKM’den yapılan açıklamada “9-15 Schacklewell Lane, E8 2DA” adresindeki AKM’nin kendi yerinde yapılacak toplantıya girişler ücretsiz olacak.


Sosyal Atropolog olan Sefa Martin Yürükel, Türkiye’de ve Avrupa’da üniversitelerin, harp akademilerinin, sivil toplum örgütlerinin davetlisi olarak sürekli konferanslara katılmakla tanınıyor. Yürükel, halen  İskandinavya çapında oluşturulmasına çalışılan, İskandinavya Türk Dili Konuşulan ve Komşu Ülkeler Araştırmalar Enstitüsünün (İTAE, Oslo) danışmanı bulunuyor. Pek çok sosyolojik araştırması olan Yürükel’in en son kitabı da Batı tarihinde soykırım ve göç ettirme olaylarını araştıran ve  4 ciltten oluşacak olan çalışmasının 1. bölümü olan “Batı Tarihinde İnsanlık Suçları”dır. 


AKM’DEN KUTLAMA


Öte yandan AKM üyeleri aynı akşam “36 Tavistock St Covent Garden WC2” adresindeki Sofra Restoran’da Merkez’in açılış yıldönümü kutlayacaklar. Londra AKM’nin açıklamasında şöyle denildi:


“30 Ocak 2005 tarihinde İngiltere Türk Toplumunun hizmetine açtığımız Atatürk Kültür Merkezimizin açılışının 1. yılını konferans sonrası değerli konuğumuz Sefa Yürükel’in de  katılacağı bir yemekle kutlayacağız. Yemek 29 Ocak 2006 Pazar günü saat 19.30’da başlayacaktır.”


Açıklamada yemeğe katılmak isteyenlerin Başkan Yardımcısı Jale Özer Swailes’i (Tel: 07887485394) veya Sevda Velidedeoğlu’nu (Tel: 07834596063) aramaları istendi.

787250cookie-checkAKM’den ‘Batı Soykırımı’ konferansı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.