AKP’lilerden traji komik saldırı!

Erdoğan’ın söylediği sözleri duyunca kürsüye yürüdüler.

TBMM’de dün gece traji komik bir kavga yaşandı. CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, o kavganın perde arkasını tweetlerinde şöyle anlattı:

“Halkın çıkarlarını mecliste savunuyoruz. AKP, bir avuç rantiyeciye daha çok kazandırmak için saldırgan bir tutum izliyor. AKP’liler dün gece saat 22.00 sularında kürsüde konuşan Grup Başkanvekilimiz Engin Özkoç’a neden saldırdı? Okuyun, güleceksiniz…

Özkoç, AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın çeşitli tarihlerde Gnl. Başk. Sn.Kılıçdaroğlu için dile getirdiği hakaretleri sırasıyla dile getirdi. Özkoç, Erdoğan’ın hakaretlerini sıralarken, AKP’liler kürsüye yürüyerek ‘Cumhurbaşkanına hakaret edemezsin, özür dile’ diye bağırdı.

Oysa Özkoç hakaret etmiyor; tarihlerini de vererek Erdoğan’ın, Kılıçdaroğlu’na söylediği sözleri hatırlatıyordu. “Cibiliyetsiz…” vs gibi sözleri duyan AKP’liler, “Cumhurbaşkanına hakaret edemezsin” diyerek kürsüye akın etti. Yani; konuşulan konuyu bile anlamadan sırf Saray’a yaranabilmek için kürsüyü işgal etmeye ve Özkoç’u susturmaya çalıştılar. Bu zeka Türkiye’yi yönetmeyi gerçekten haketmiyor. Bu zekanın başka bir sorunu da şu: Erdoğan’ı savunayım derken, verdikleri tepkiyle o sözlerin ‘hakaret’ olduğunu da itiraf ediyorlar.” (GERÇEK GÜNDEM)

 

2145120cookie-checkAKP’lilerden traji komik saldırı!

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.