Ali Dincer uğurlandı

Dinçer’in cenazesi TBMM’de düzenlenen törenin ardından Kocatepe Camisine getirildi. Dinçer’in eşi Yıldız İbrahimova ve kardeşi Tahir Dinçer tabutun başında, annesi ve diğer yakınları da avluda taziyeleri kabul etti. Bu arada tabutun başındaki Ankara seğmenleri de dikkat çekti.


Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Kemal Nehrozoğlu ile geldiği Kocatepe Camisinden, Dinçer’in ailesine başsağlığı dileklerini ilettikten sonra ayrıldı. CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile Genel Sekreter Önder Sav, camide bulunduğu sürede eşlik ettikleri Cumhurbaşkanı Sezer’i otomobiline kadar uğurladı.
Kocatepe Camisi Baş İmamı İsmail Coşar’ın kıldırdığı cenaze namazında Baykal, TBMM Başkanı Bülent Arınç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar ve İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, yan yana saf tuttular.


Dinçer’in tabutu daha sonra polisler tarafından omuzlara alınarak Karşıyaka Mezarlığına götürülmek üzere cenaze arabasına konuldu.


Dinçer’in cenazesi, daha sonra TBMM Başkanı Arınç, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Genel Sekreter Önder Sav ve çok sayıda milletvekilinin katıldığı bir törenle Karşıyaka Mezarlığında toprağa verildi.

1041410cookie-checkAli Dincer uğurlandı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.