Ali Şen’den Cimbom’a tavsiye!

Türk futbolunun tanınmış isimlerinden biri olan Fenerbahçe’nin eski Başkanı Ali Şen, ezeli rakipleri Galatasaray hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Sarı-Kırmızılılar’ın bir kaleci, Servet Çetin’in yerine iyi bir savunmacı, bir sağbek ve bir de kaliteli bir santrfor alması halinde önümüzdeki sezona damgasını vuracağını söyledi. Ayrıca Brezilyalı Lincoln’e de değinen Şen, “Bu oyuncuyla ilgili problem çözülmezse hemen gönderilmesi en mantıklısı. Bana kalırsa konuşulmalı. Ancak görüşmeyi yapacak kişi ne Başkan Adnan Polat ne de Haldun Üstünel olmalıdır. Rijkaard’la kafa kafaya verilmeli ve olumlu bir sonuçla dönülürse, Galatasaray üç transfer birden yapmış kadar kazançlı olacaktır” diye konuştu.

Frank Rijkaard’a övgü

Lincoln’ün çok iyi bir futbolcu olduğuna dikkat çeken Şen, “Onu kazanacak tek isim, geçmişte star bir futbolcu olan Rijkaard’dır” dedi. Fenerbahçe’nin eski Başkanı, Hollandalı teknik adama da övgüler yağdırarak, “Futbol oynamayan antrenörler vardır ama futbolu en iyi futbolcular bilir” şeklinde konuştu.

Yalçın Dümer / Fanatik

724540cookie-checkAli Şen’den Cimbom’a tavsiye!

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.