Almanya’da ırkçılar hamile Türk’ü dövdü

Almanya’nın Münih kenti, maskeli Alman çetesinin saldırılarına sahne oldu.
Pazar günü 17 yaşındaki yeğeni Sultan ve 14 yaşındaki yeğeni Seycan ile birlikte gittiği sinemadan eve dönerken, yaşları 15 ve 17 arasında değişen 7 maskeli Alman gencin saldırısına uğrayan 6 aylık hamile Sibel Taş, uğradığı saldırı sonucu bebeğini kaybetti.

Sinema dönüşü peşlerine takılan çeteden kurtulamayan Taş ve yeğenlerine çete mensuplarının, beyzbol sopaları ve zincirlerle saldırdıkları bildirilirken, Sibel Taş’ın hamile olduğunu defalarca söylediği, ancak saldırganların bunu önemsemeden vurmaya devam ettikleri belirtildi.

Olay sonrası hastaneye kaldırılan Taş, bebeğini kaybederken, yeğenlerinin hafif yaralı olarak olayı atlattığı, ancak 14 yaşındaki Seycan’ın dizine aldığı darbeden ötürü geçici yürüme zorluğu çektiği kaydedildi.

Sibel Taş’ın annesi Neriman Yılmaz ve babası Muharrem Yılmaz, kızlarının eşi için, Sibel’in çalışmamasından ötürü, oturma izni alamadıklarını ve bu sebepten şu an Almanya’ya gelemediğini belirterek, “Şu anda bizim ve Sibel’in desteğe her zamankinden çok ihtiyacımız var. Resmi makamlardan bu konuda yardım talep ediyoruz” dediler.

1096300cookie-checkAlmanya’da ırkçılar hamile Türk’ü dövdü

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.