Alper Taş, 30 Eylül’de Londra’da konuşacak

Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP) Başkanlar Kurulu üyesi Alper Taş, Londra’ya geliyor. Türk Eğitim Birliği’nin (TEB) konuğu olarak Londra’ya gele­cek siyasetçi, 30 Eylül Pazar saat 3’te “2 Newington Green Rd. Mild­way Ward N1 4RX” adresindeki TEB’in Fikri Sönmez Salonu’nda “Türkiye’de siyasal ve ekonomik gelişmeler” başlıklı söyleşide ko­nuşacak.

TEB aynı gün akşamı 7’de de “41 High Rd Tottenham N17 9JB” adre­sindeki Kitabevi’nde Taş’ın da ağır­lanacağı yemek düzenliyor. Açıkla­mada yemekte canlı müzik ve çe­kilişin de yer alacağı belirtilerek, ayrıntılı bilginin TEB’den alınabi­leceği aktarıldı.

ALPER TAŞ KİMDİR ?

Alper Taş (d. 1967, Subaşı, Pa­zar, Rize), Hemşinli Türk siyasetçi. Taş, üniversiteye kadar olan öğre­nimini Pazar’da tamamladı. Şimdiki adı İletişim Fakültesi olan İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu’ndan mezun oldu. Gençlik yıllarında devrimci gençlik müca­delesinin örgütleyicileri arasında yer aldı. ÖDP‘nin kuruluşunda bu­lundu. Partide Beykoz ilçe yönetici­liği, İstanbul İl Örgütü yöneticiliği, İstanbul İl Başkanlığı, Parti Meclisi üyeliği ve Genel Başkan Yardımcı­lığı görevlerini yürüttü. 2009 yılında yapılan 6. Olağan Büyük Kongre’de Genel Başkanlığa seçildi.

Füsun Taş ile evli olan Alper Taş İstanbul’da yaşıyor.

2229700cookie-checkAlper Taş, 30 Eylül’de Londra’da konuşacak

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.