Amerika’da meğer şeytan çokmuş!

Vatikan Diyanet İşleri’nde kadrolu memur bulunan şeytan takipçisine göre dünyada yaşanan bütün bu ahlaksızlığın arkasında Şeytan bulunmaktaydı. Şeytan kovalayan ve bu işte usta olan rahip Gabrielle (Cebrail) “Şeytan Vatikan’ı kendisine ikâmetgâh seçti, orası onun adresi oldu”, diyerek tüm Hıristiyan âlemini bu konuda geçenlerde uyarmıştı. Rahibe göre, Papa’nın yanıtlamakta zorlandığı “oğlancılık” ve eşcinsel ilişki biçimlerinin en hayâsız yöntemleri yine Şeytan tarafından insanlara öğretilmekteydi.

Bu haberler üzerine 70 milyon civarında Katoliğin bulunduğu ABD’de şeytan avında olan bütün ruhçular, din adamları ve konuya ilgisi olanlar Şeytan’ın en çok Amerika’da göründüğüne Kutsal Kitap üzerine tanıklık edeceklerini söylediler. Öte yandan, Rahip’in Vatikan yerine ABD’de görev yapması da istendi.

85 yaşındaki Rahip Cebrail’in son 25 yılda 70 binden fazla exorcist-insan ruhundan Şeytan’ı çıkartma âmeliyesi yaptığını açıklaması ABD’de şok etkisi yarattı.

ABD’li Şeytan kovalayıcılarıysa, 25 yılda bu sayıda kurtarma işlemi yapamadıklarını itiraf ederek durumun vehametini kabullendi.

Ancak yine de “Amerika’da dünyanın bütün Şeytanlarının bulunduğunu söylemeleri”, bu yöndeki açıklamaların üzerine, dikkatleri yeni Kıta’ya çekti.

Vatikan’ın kadrolu şeytancısının açıklamaları üzerine, 5 Dolar karşılığında internet üzerinden üye olunan “Amerikan Şeytan Çıkartma Birliği-” adlı kuruluş ise “Şeytan Çıkartma Âyinleri”ne herkesi davet etmeye hız verdi.

Verilere bakılırsa, Amerikan nüfusunun 20 milyon civarında olan kesimi kendisinde Şeytan’ın bulunduğuna inanıyor. Bu rakam gerçek ise, Rahip Gabrielle gibi en azından 300 civarında papaza ABD’de ihtiyaç olduğunu da gösteriyor.

1501210cookie-checkAmerika’da meğer şeytan çokmuş!

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.