Amerikan gençliğinin yeni tutkusu: Dijital uyuşturucu

Yakında tüm dünyayı saracağı şimdiden ABD’deki duruma bakılırsa belli olan bu salgın, bugünlerde ABD gençliğinde gözde oldu.

“i-doser” adındaki web sitesi üzerinden pazarlanan ses dalgası, bilim adamlarına göre, esrar ve eroin alınmasına eş düzeyde insan beyninde uyuşturucu etkisi yapıyor. Web sitesi, bu ürünün (!) tanıtımı için gerekli bilgileri veriyor, ancak daha önemlisi gençler arasında bu haber hızla yayılıyor.Henüz bu türden bir elektronik ses dalgasının satışı yasadışı ilan edecek ve engelleyecek yasalar mevcut bulunmadığından yetkililer bir şey yapamıyor, ellerinden bir şey gelmiyor.

Ne var ki FBI ve Amerikan istihbaratı ciddi şekilde konuya büyük bir endişe ve rahatsızlıkla eğildiklerini, takipten uzak kalınmadığını açıkladı.

http://i-doser.com adlı web sitesi üzerinden gençlere tavsiye edilen ses dalgaları dinlendiğinde bir tür uzay müziği etkisinde duyuluyor. “Digital Drug”, elektronik uyuşturucu adıyla tanıtılan bu programı arkadaşlarına tavsiye eden ve satışına yardımcı olan gençlere de kazanç kapısı öneren web sitesine bakılırsa bu sesi 5 dakika süreyle dinleyen kişi eroin almış, uyuşturucu kullanmış gibi her şeye gülüyor, zig zag yaparak yürüyor, hayatı neşeyle geçiyor.

1506760cookie-checkAmerikan gençliğinin yeni tutkusu: Dijital uyuşturucu

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.