Amerikan kocaları çok “işkilli” oldu…

Savcı, karısının email listesine göz atıp “boynuzlandığını” anlayan koca için, bir de üstelik, “mahrem hayata karışmak” yüzünden 5 yıl hapis cezası istiyor.
Leo Walk adlı 33 yaşındaki bir koca, karısı Clare’dan şüphelenmeye başlayınca, bilgisayarına sık sık göz atmaya kalkıştı. Sonunda, Clare’nın kendinden önceki evliliği olan ikinci kocasıyla hâlâ aşk yaşayıp sık sık buluştuğunu bu e-postalardan anladı. Rûhen ve mânen yıkılan koca, yine de çocuklarının hatırına sabrederek bağrına taş bastı ama bu gerçeği ve durumu, Clare’nın ilk kocasına açtı. Zira, ilk kocadan olma üvey oğlu ve kendisinden olma kızıyla beraber yaşıyorlardı.

Birinci ve üçüncü koca arasında kararsızlık çekip sonunda ikincisinde karar kılmış gibi görünen Clare, bir süre geçince bilgisayar ve e-posta adreslerine el atıldığını fark edip şikâyetçi oldu.

Ancak üçüncü kocasının 5 yıl hapis ile cezalandırılacağını öğrenince bu kez pişman olup dilekçesini geri çekmek istedi. “Yedi Kocalı Hürmüz” hikâyesine dönen bu olay hâlen sonuçlanmamış durumda bulunuyor.

Henüz sorgulama ve kovuşturma aşamasında kalan dava nedeniyle açıklığa kavuşmayan bu duruma rağmen, dertli 3.koca öz ve üvey çocuklarıyla, karısıyla yaşamaya devam ediyor, ancak “Bir daha elini bilgisayara sürmemeye yeminli” görünüyor.

1518930cookie-checkAmerikan kocaları çok “işkilli” oldu…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.