Amerikan siyaseti seks kulübüne düştü

Muhafazakârlığı ile bilinen, dindar ve sağcı Cumhuriyetçi Parti’nin önde gelen liderlerinden Michael Steele, Los Angeles’da toplanan bir bağış kapmanyasına ait paralarla, kaldığı lüks otelin seks barına gittiği iddiası karşısında terledi.

RNC kısa adıyla bilinen Cumhuriyetçi Parti Ulusal Kongre Başkanı olan Steele’nin gittiği seks kulübünde kişi başına yaklaşık 2 bin Dolar ödendiği, Amerikan basınında yer aldı. “The Huffington Post” gazetesinin diğer ulusal gazetelerden derlediği uzunca bir yazıya göre, Parti ileri gelenleri Steele’i istifaya çağırırken, ABD’nin sol ve ilerici kanadı Cumhuriyetçileri ikiyüzlülükle suçladı.

Öte yandan Amerika’da seks özgürlüğü üzerine etkinlik gösteren “Woodhull Freedom Foundation”-WFF’nin sözcüsü olan Jeffrey Montgomery’i cinsel özgürlüğün temel insan hakkı olduğunu ifade etmesinden sonra, “Sanıyorum, mesele birisinin seks kulübüne gitmesi ve para harcaması değildir, bedelini ödeyebildikten sonra sorun yok, ancak buradaki sorun Cumhuriyetçi Parti’nin ikiyüzlülüğü, hipokrasiye müracaatıdır” şeklinde konuştu.

Hollywood’un yakınlarındaki lüks seks kulübü, bu yöndeki tartışmalar üzerine ABD basınının bu hafta temel malzemesi oldu. Anlaşıldığı kadarıyla önü arkası gelmeyecek bu türden seks skandalları Amerikan siyasetinin “muharrik motoru” olarak işlev görmeye devam edecek görünüyor.

1502170cookie-checkAmerikan siyaseti seks kulübüne düştü

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.