Anadolu Ateşi geliyor

Asırlarca birçok uygarlığa evsahipliği yapan Anadolu kültürünü danslarıyla anlatan “Anadolu Ateşi” dans topluluğu, Cet Star ve Global Elit Production organizasyonuyla ,8-11 Eylül tarihleri arasında Hammersmith Carling Apollo Konser Salonu’nda Londralılar’la buluşacak.


Kaynağını Anadolu’nun binlerce yıllık mitolojik ve kültürel tarihinden alan Anadolu Ateşi, hemen hemen her yöreden derlenmiş yüzlerce halk dansı figürü ve halk müziğini içinde barındıran özgün bir proje. Mustafa Erdoğan imzasını taşıyan proje, Anadolu’nun binlerce yıllık sevgi, kültür ve tarih mozaiğinin barışla harmanlanan ateşini tüm dünyaya tanıtmayı hedefliyor.


Londra’da 8-9-10-11 Eylül tarihlerinde, Hammersmith Carling Apollo Konser Salonu’nda gerçekleştirilecek olan organizasyonun başlama saati, ilk iki gün için saat 19.00, son iki gün için ailelerin çocuklarıyla birlikte gelebilmeleri için saat 14.30 olarak bildirildi.


Organizasyonun bilet fiyatları ise Anadolu Ateşi’ni sahne önünde oturarak izlemek için 40 sterlin, gerilere doğru gidildikçe 35 Sterlin’den 15 Sterlin’e kadar, ayakta izleyenler için ise 10 Sterlin olarak belirlendi. 

781050cookie-checkAnadolu Ateşi geliyor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.