Anadolu Ateşi İngiltere yerine ABD yolcusu

Cet Star ve Global Elit Production organizasyonuyla 8-11 Eylül tarihleri arasında Hammersmith Carling Apollo Konser Salonu’nda dört gösteri yapmayı hedefleyen Anadolu Ateşi’nin Londra programı yeterince bilet satılamamasından dolayı 2006 Mart ayına ertelenmişti.


İlk kez ABD’ye konuk olacak topluluk, 9 Ekim’de Chicago Theater’da, 11 Ekim’de ise dünyaca ünlü Madison Square Garden’da seyirciyi selamlayacak.


Grubun gösterilerini daha sonra ABD’nin Washington, Boston, Philadelphia, Miami gibi büyük kentlerinde sürdürmesi, ilgi görmesi halinde ise Las Vegas’ta sürekli şova dönüştürmesi de projeler arasında yer alıyor.


”Anadolu Ateşi”, kaynağını Anadolu’nun binlerce yıllık mitolojik ve kültürel tarihinden alan ve Türkiye’nin her yöresinden derlenen yüzlerce dans figürü ve halk müziğini içinde barındırıyor.


Mustafa Erdoğan’ın imzasını taşıyan proje, Anadolu’nun binlerce yıllık tarihinden gelen kültürünü danslarına yansıtıyor.


Çalışmalarına 1999 yılında başlayan grup şu ana kadar 800’den fazla canlı gösteri gerçekleştirdi. Bu gösterilerde 6 milyonun üzerinde izleyiciye ulaşan grup, Rusya, İsrail, Çin, Japonya, Lübnan, Katar, Almanya, Hollanda, İsviçre, Belçika, Avusturya, Azerbaycan, Bulgaristan, Ürdün ve Romanya’nın da aralarında bulunduğu 30’dan fazla ülkede sahne aldı.

1023870cookie-checkAnadolu Ateşi İngiltere yerine ABD yolcusu

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.