Anadolulu Girişimciler için ücretsiz seminer

London Technology Network (LTN) ve Food and Drink Federation UK (FDF) tarafından düzenlenen, yiyecek ve içecek üretimininde atık malzeme miktarının azaltılması ve buna bağlı olarak üretim artışına yönelik programların anlatılacağı 1 günlük ücretsiz seminer, 25 Nisan Çarşamba günü Portland Place’de ki  İnstitute of Physics’de yapılacaktır.


Yiyecek ve içecek sektöründeki  gıda marketleri, gıda imalatçıları (catering ve fast-food) , restoranlar ,barlar, cafe sahiplerinin ve çalışanlarının hiç bir ücret ödemeden katılacağı seminerde,  katılımcıların sahip oldukları işletmeler için analiz yaptırma şansları da olacaktır.  Katılımcı işletmeler için genel bir analiz yapılarak,  üretim koşullarının iyileştirilmesi ve daha fazla kar elde etmeleri için yapılacak çalışmalar kendilerine rapor halinde verilecektir. Ayrıca LTN (London Technology Network) tarafından  yiyecek sektöründeki son teknolojik gelişmeler hakkında da katılımcılara  bilgi verilecektir.
Sabah 9.30 da başlayacak seminere  Mark Barthel Special Adviser (Retail Innovation Team
WRAP), Michael Chesshire (Director and Founder Greenfinch Ltd), Dr Kieran Tuohy Lecturer School of Food Biosciences (University of Reading),  James Cherry Environmental Manager (Greencore Group), Pete Moores Regional Manager (Food Processing Faraday Partnership Ltd)  ve Peter Jones Director of Research (Biffa Waste
Services) konuşmacı olarak katılacaktır. Seminerin ilk bölümü  öğle yemeği ile son bulacak ve katılımcıların birbirleriyle  tanışması,  ilişkilerin güçlendirilmesi amacıyla bir resepsiyon düzenlenecektir. Resepsiyondan sonra seminer 17.30’a kadar  devam edecektir.


Anadolulu girişimciler, Anatolian’s  Enterprise Foundation (UK) aracılığıyla  bu seminere katılabilecek


Anatolian’s  Enterprise Foundation UK (Anadolulu Girişimciler Vakfı UK ) aracılığıyla  İngiltere’de ki tüm Türkçe konuşan toplumdaki  yiyecek ve içecek sektörü çalışanları, iş yeri sahipleri  ücretsiz olarak bu seminere katılabilecek. Daha fazla bilgi ve yerinizi ayırtmak için Anatolian’s  Enterprise Foundation UK yetkililerinden  Yusuf Çiçek, Bertan Çiçek ve Eylem Eraydın’a  0207 0333 666 numaralı telefondan ve ya [email protected] email adresinden ulaşabilirsiniz.

801950cookie-checkAnadolulu Girişimciler için ücretsiz seminer

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.