ANAP’tan reklam kampanyası

Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu, reklam atağına geçti. Genç Parti, DYP, DSP’nin ardından Anavatan Partisi de medya kampanyası için start verdi.
televizyonlarda yayınlanmaya başlanan ve üç parçadan oluşan reklamlar, 32, 31 ve 31 saniye olarak hazırlandı.


Reklamların Haziran ayının ilk haftasına kadar sürmesi planlanırken Erkan Mumcu’nun konsept de dahil olmak üzere tüm hazırlık aşamasında önemli katkıları olduğu öğrenildi.


Böcek Yapım’ın imzasını taşıyan reklamların ilkinde ‘Vatandaşın cebinden 184 milyar doları borç faizi olarak ödemek mümkün. Çalışanın, emeklinin asgari aylığını 1000 YTL yapmak mümkün değil, Öyle mi?’ sorusu, ikinci bölümde ‘Vatandaş çalışır, üretir, ailesini geçindirir, faiz öder, vergi verir, ama cumhurbaşkanını kendisi seçemez’ üçüncü de ise ‘Çiftçinin mazotundan, gübresinden milyarlarca dolar vergi almak mümkün. Her çiftçi ailesine aylık geçim desteği vermek mümkün değil’ sorusu yöneltilirken, Mumcu ‘Türkiye çaresiz değil. Tüm bu sorunları çözmek mümkün. Hepimiz için güvenli, onurlu, insanca bir hayat mümkün. Ben sizi taraf seçmeye değil, yeni bir hayat seçmeye çağırıyorum’ diyor.


Kampanyanın mali boyutu sır gibi saklanırken, hazine yardımı mücadelesi Danıştay’da halen devam eden Anavatan Partisi, kampanyanın zamanlaması konusunda uzun süredir düşünüyordu. (ANKA)

1041280cookie-checkANAP’tan reklam kampanyası

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.