Anne ve babalara ücretsiz kurs

Education Forum’dan matematik öğretmeni Hüseyin Düzgün, toplum üyelerine çağrıda bulunarak Türkçe yapılacak bu kurslara ilgi göstermelerini istedi.

Düzgün şöyle konuştu:

“Öğrencilerimizin eğitim sisteminde başarısız olmaları ve üniversiteye ulaşılabilirlik oranlarının düşük olması bir kader değildir. Bizim toplumun çocukları asla içinde yaşadığımız ülke çocuklarından daha az zeki değillerdir. Ne ekerseniz onu biçersiniz. Eğer çocuklara ilgi gösterir derslerinde yardımcı olursanız kesinlikle eğitimdeki başarısını artırırsınız…”

Haringey Education Centre olarak ayrıca çocuklara destek kursları düzenlediklerini belirten Düzgün, “6 öğrencili sınıflarda Matematik ve İngilizce’de KS1, KS2, KS3, GCSE ve A Level ile ESOL kursları vediyoruz. Kayıt olmak ve kurslara katılmak için geç değil” dedi.

Deneyimli eğitmen Düzgün, anne ve babalara ücretsiz kurslar ve öğrencilere destek kursları için “020 3556 0678, 077 9639 5645 aranabilir ya da ‘584 Green Lanes Haringey N8 0RP’ adresindeki dersanemiz ziyaret edilebilir” diye devam etti.

855280cookie-checkAnne ve babalara ücretsiz kurs

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.