Antalya’da ‘Son Nokta’yı onlar koyuyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’ın da katıldığı etkinlikte konuşan Son Nokta Dergisi imtiyaz sahibi Ali Aktaş, foto muhabiri olarak başladığı yolculuğa aynı ruhla devam ettiğini söyledi.

ALİ AKTAŞ: ‘FOTO MUHABİRİ RUHUYLA YOLA DEVAM’

Antalya ve bölgenin nabzını tutan Akdeniz Son Nokta Dergisi, Konyaaltı Plajındaki 4 numaralı işletmede düzenlenen kokteylle okuyucu ve yazarlarıyla siyasileri bir araya getirdi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın ve kentin eski belediye başkanı Bekir Kumbul’un yanı sıra çok sayıda tanınmış ismin de katıldığı etkinlikte bir konuşma yapan Son Nokta Dergisi İmtiyaz Sahibi Ali Aktaş, 2007 yılında bu yana dergide görev aldığını belirterek, muhabir olarak çıktığı bu yolda aynı ruhla yürümeye devam ettiğini dile getirdi. Derginin okur ve yazarlarına desteklerinden dolayı teşekkürlerini sunan Aktaş, “sizlerin desteği devam ettiği sürece inanın ki hep birlikte inşa ettiğimiz dergimiz büyümeye ve gelişmeye devam edecek. Ayrı bir teşekkür daha etmek istiyorum. Dergimiz Sorumlu Yazı İşleri Memnune Usta’nın katkıları asla yadsınamaz. Dergimizin bugün geldiği noktada emeği büyük. Son Nokta Ailesi adına teşekkür ederim Memnune Usta” diye konuştu.

MEMNUNE USTA: ‘ANTALYA’YA KARŞI SORUMLUYUZ’

Derginin Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Memnune Usta ise amatör ruhla profesyonel bir iş yaptıklarını vurgulayarak, kendilerini Antalya’ya karşı sorumlu hissettiklerini dile getirerek şöyle konuştu: “Sizler olmazsanız bizlerin bir anlamı yok bu yüzden maddi, manevi desteklerinizi; eleştiri ve önerilerinizi her daim bekliyoruz.”

MUSTAFA AKAYDIN: ‘7 YIL SİYASET DERGİSİ ÇIKARMAK ZOR İŞ’

Kokteylde konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın da 4 yıldır Akdeniz Son Nokta Dergisi’nin okuyucusu olduğunu belirterek, ‘’ Son Nokta Dergisi 7 yıllık bir geçmişe sahip bir dergiymiş. Ben bunu bugün öğrendim. İçeriği siyaset yorum olan bir dergiyi 7 yıl boyunca sürdürmek çok zor bir iştir. Son Nokta Dergisi çizgisini bozmadan, ilkeli gazetecilik yaparak bugünlere geldi. Son Nokta Dergisi ekibini kutluyorum. Umuyorum ki bundan sonraki süreçte de uzun yıllar Akdeniz Son Nokta Dergisi okumaya devam edeceğiz’’ diye konuştu.

PROF. DR. BİRSÖZ: ‘BU EMEĞE SAHİP ÇIKMALIYIZ’

Son Nokta yazarlarından biri olan Prof. Dr. Sunar Birsöz de kısa bir değerlendirmede bulunarak şunları dile getirdi: “Ben Son Nokta Dergisi’nin yazarıyım. Ama daha çok bu derginin okuyucusuyum. Akdeniz Son Nokta Dergisi küçük bir kadroyla büyük bir emek harcayarak- sadece 5 kişilik bir kadro düşünün! Antalya gündemini takip ediyor. Bizlere düşen görev bu emeğe sahip çıkmak.’’

Antalya’daki emek örgütleri ve yaşam savunucularının yanı sıra susturulmaya çalışılan toplumsal muhalefete önemli ölçüde sayfalarında yer vermeye çalışan Son Nokta Dergisi, dosya haberciliği ile de kentin önemli sorunlarını derinlemesine tartışma olanağı sağlıyor.

ALİ AKTAŞ VE MEMNUNE USTA

BEKİR KUMBUL

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA AKAYDIN

Son Nokta dergisi bölgedeki önemli sorunları ele alan dosyalarla dikkat çekiyor

1550440cookie-checkAntalya’da ‘Son Nokta’yı onlar koyuyor!

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.