Antrikot yerine bonfile versek…

Eski Playboy dergisi yıldızlarından Pamela, Kanadalı et yemeye karşı olan vejeteryanlar için, kasap dükkânlarında görüldüğü gibi, inek-sığır-koyun-manda resimlerine benzer poz vermeye razı olmuştu.

Pamela’nın bir karşılık almaksızın, bedava ve hayrına verdiği pozlarda bedeni üzerine, “Antrikot, bonfile, biftek,kıymalık, ciğer, böbrek ve sakatat, fileto, uykuluk, göğüs, böğür ve gerdan, but ve sırt, uykuluk ve hatta kokoreçlik kısım” olmak üzere beden parçaları işaretlenip adlandırıldı. Afişler, 70 milyonluk Kanada’da önceki gün, bütün bilboard ve sokak duvarlarında yer aldı.

Ancak Kanada Sansürü, Pamela’nın çok seksi pozlar vererek et yemek iştahını artırdığını, insanların aklına sebze ve meyve yerine zarar verici kolestrol seviyesinde et tüketmek düşüncesini bıraktığını iddia etti.

Et yerine çayır çimen yenmesini isteyen vejeteryanlar ise buna şiddetle karşı çıkarak, Pamela’nın büyük fedakârlıklar karşılığında verdiği pozların asla bu amaçlı olmadığını savundu.

Şimdilik, Pamela’nın afişleri aşağıya inerken, Kanada’nın et satışlarında bir artış ya da azalma görülmediği de ifade edildi.

1506650cookie-checkAntrikot yerine bonfile versek…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.