Çapkın golf şampiyonuna beyaz saray taktiği

Woods, önceki Başkan George W.Bush’a basın sözcülüğü yapmış olan, Irak Savaşı sırasında kamuoyu ve “imaj” geliştirmek konusunda hemen hergün kürsülerde görülen, P.R. uzmanı Ari Fleischer’ı astronomik ücretler ödeyerek özel danışmanı ilan etti. Fleischer’a ne kadar ödeme yapılacağı ise açıklanmadı.

Dünya Golf Şampiyonu olarak üst üste kupa kaldıran Woods’un bir süre evvel, mutlu görünen evliliğinin yanı sıra birden fazla kadınla aynı anda ilişkisi olduğu ortaya çıkınca, hem golfu bırakmak zorunda kalmış, hem de yıkılan evliliğini kurtarmak telaşına düşmüştü.

Amerikan halkı için bir “idol” olan Woods’un beklenmeyen âni çıkışı, kamuoyunda büyük bir hayal kırıklığı doğurmuştu. Hâlen ABD basınında en çok yer alan haberler arasında Woods’a ait irili ufaklı ayrıntılar ve onun “kirli çamaşırları” bulunuyor.

Öte yandan Fleischer’ın Yahudi lobileriyle ve basınla olan iyi ilişkisinin, Amerikan orta sınıfının gözünde birden düşen Golf Şampiyonunu tekrar sahalara getirip getirmeyeceği de küresel kriz, iklim değişikliği, dünyanın güven sorunları gibi önemli konulara karşın merak uyandırmaya devam ediyor.

1501110cookie-checkÇapkın golf şampiyonuna beyaz saray taktiği

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.