Çapkınlık dersi ücreti 1600 Dolar!

Amerikan erkeklerine çapkınlık dersi veren özel bir kursun hafta sonu için 3 gece iki günlük fiyatı 1600 Dolar olarak açıklandı.

Aşkta başarısız kalan Don Juan heveslisi erkeklere “kadın tavlama” yöntemlerini öğreten bu kamp için Amerikalı erkekler sıraya girdi. Şimdiden 2007’ye kadar bütün “kurs kayıtları” dolu bulunuyor.

“Charm School” adıyla tanınan hovardalık okulunun New York, Los Angeles, San Francisco ve Michigan’da birer şubesi bulunuyor. “Kadın avcılığı” okuluna uluslararası rağbet olunca, dershane sahiplerinin yakın zaman önce Londra ve Sidney’de birer şube açtıkları da öğrenildi.

Kız tavlama tekniklerinin öğretildiği bu kurslara katılanlara birer sertifika verildiği, ancak bu diplomanın tamamen sembolik olduğu Don Juan dershanesi yetkililerince dile getirildi. Charm School’un kurucularından Wayne Ellise’nin açıklamasına göre, diploma kadın tavlamıyor, erkeğin çapkın duruşu kadınların yüreğinde iz bırakıyordu.

Dershaneye www.charismaarts.com internet sitesinden on-line kayıt yapılabiliyor. Kursa 1600 Dolar verip kayıt olan erkeklere 3 günde çapkınlığın sırlarını öğreten hocalar, önce “özgüven” dersiyle eğitime başlıyor.

Çapkınlık Okulu’na geçenlerde, “San Francisco Chronicle” Gazetesi adına haberci olarak katılan Türk asıllı gazeteci Reyhan Harmancı’nın gözlemlerine göre, çekingenlik ve tedirginlik altındaki erkeklerin bu sıkıntıları kurs boyunca ortadan kaldırılıyordu. Harmancı’nın röportajı Amerikan basınında büyük ilgi uyandırdı.

 

 

1136830cookie-checkÇapkınlık dersi ücreti 1600 Dolar!

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.