Arda Turan iyileşti

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde teknik direktör Frank Rijkaard yönetiminde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların, taktik çalışmalar yaptıkları belirtildi.

Diğer yandan, önceki gfün öğlen saatlerinde İstanbul’a dönen ve akşam saatlerinde özel bir antrenmanda çalıştırılan Abdel Kader Keita’nın, dün sabah antrenmanın tümünde takımla birlikte çalıştırıldığı belirtildi.

ARDA TURAN SAHADA

Yurt dışı tatilinde domuz gribine yakalanan ve bir süredir özel olarak tedavi edilen Arda Turan’ın, düzeldiği ve takımla antrenmana çıktığı belirtildi.

Yapılan açıklamada, ”Tıbbi yeterli süreyi hastalık bulgularından arınmış olarak geçiren Arda Turan’ın, sağlık ekibimizin süregelen takipleri sonucunda, daha önce ilan edilen maksimum süreden hızlı iyileştiğinin tespit edilmesi üzerine, oyuncu bu sabah antrenmanın tümünde takımla birlikte çalıştırıldı” denildi.

Galatasaray takımı, Manisaspor maçı öncesi bu sabah hafif bir çalışma daha gerçekleştirecek.

GALATASARAY GALİBİYETE KİLİTLENDİ

Ligde ezeli rakibi Fenerbahçe karşısında aldığı yenilgi sonrası Ziraat Türkiye Kupası’nda Bucaspor, ligde de Sivasspor ve Diyarbakırspor karşılaşmalarını kazanan sarı-kırmızılı ekip, serisini Manisaspor karşısında da sürdürmek istiyor.

Galatasaray’da, kırmızı kart cezalısı olması nedeniyle Barış kadrodaki yerini alamazken, domuz gribi tedavisinin ardından yeniden takımla çalışmalara başlayan Arda’nın durumunun ise yarın netlik kazanacağı bildirildi.

Ali Sami Yen Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak Galatasaray-Manisaspor karşılaşmasını hakem Kuddusi Müftüoğlu yönetecek.

726230cookie-checkArda Turan iyileşti

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.