Armani bağımsız kalacağını açıkladı

Ünlü İtalyan moda devi Versace’nin, 1,83 milyar avro karşılığında Amerikan Michael Kors’a satılması sonrası gözlerin çevrildiği İtalyan moda devi Armani’nin kurucusu ve tasarımcısı Giorgio Armani markasının bağımsız kalmayı sürdüreceğini söyledi.

Giorgio Armani iş dünyası ile ilgili haberler yapan ‘Milano Finanza’ adlı internet sitesine verdiği röportajda markasının bağımsızlığını sürdüreceğini söyledi.

84 yaşındaki moda devi “Her zaman ekonomik bağımsızlığın, tam bağımsız şekilde çalışmanın ana prensibi olduğuna inandım” dedi.
Armani kendisine birçok kez Armani şirketini satması için teklifler geldiğini ancak yanıtın her zaman aynı olduğunu söyledi.
Aralarında Gucci ve Fendi’nin yer aldığı önde gelen İtalyan lüks markalar geçmiş yıllarda yabancı lüks eşya şirketlerine satılmıştı. Son olarak ünlü İtalyan markası Versace de ABD’li Michael Kors grubuna satılmıştı.

Bu satışların ‘ulusal gurura zarar verebileceğini’ kabul eden Armani ancak bunların aynı zamanda ‘küreselleşme ve değişen zamanların bir işareti’ olduğunu söyledi.

Armani “Bu moda evlerinin ruhu İtalyan: Eğer bu korunursa o zaman uluslararası gruplar uygun olur” ifadelerini kullandı

2237340cookie-checkArmani bağımsız kalacağını açıkladı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.