“ARTölye” Galeri Selvin’de

Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Resim-İş Egitimi Bölümü, 1998 Mezunu.
1993 – 2000 yılları arasında çeşitli reklam ajanslarında grafik tasarımcı olarak çalıştı.
2001 – 2008 yılları arasında, ODTU Geliştirme Vakfı Özel Lisesinde Resim Öğretmeni olarak görev yaptı. Aynı zamanda (2004 – 2008, 2009 – 2010) yılları arasında ODTU Mezunları derneği’nde yetişkinlerle ve çocuklarla atölye çalışmalarında bulundu.
İlk kişisel sergisi 2006 yılında Ankara TCDD Sanat galerisinde açıldı.
2008 – 2009 yılları arasında çalışmalarına New York City’de devam etti. Burada ki çalışmalarının içeriği NYC izlenimleri üzerineydi. Aynı zamanda Manhattan PS 217 no’lu okulda çocuklarla workshop çalışmalarında bulundu.
İkinci kişisel sergisi 2010 yılının Ocak ayında Amerikan Büyükelçiliği sponsorluğunda Ankara Cağdaş Sanatlar merkezinde açıldı. Sergi daha sonra Gaziantep Kültür Merkezinde, Erzurum Atatürk Üniversitesinde ve Kayseri Erciyes Üniversitesinde izleyicilerle buluştu.
Bu serginin adı “New York Times”, konsepti New York City’di.
Sanatçı birçok karma sergiye katıldı.
2010 yılı Şefik Bursalı Resim Yarışması ve 2011 yılı Nuri İyem Resim Yarışmaların’da eserleri sergilenmeye değer görüldü.
Sanatçı 2010 yılından beri Çankaya Universitesi’nde öğretim elemanı olarak Temel Resim Atölyesi I – II dersleri vermektedir.

Sanatçı “ARTölye” ismini vermiş olduğu sergisinin temasını şöyle tanımlıyor:
Sanat zamandan ve mekandan bağımsızdır. Her yerdedir ve her zamandır ama genellikle doğduğu yer sanatçının atölyesidir.
Bir sanatçının atölyesi onun çalıştığı yerdir. Yaşadığı, nefes alıp verdiği, yarattığı, ürettiği yerdir. Hayatının geçtiği, o sonu gelmez kavgaların verildiği yerdir. Var olduğu yerdir. Atölye’nin kapısı yalnızca sanatçının görebildiği bambaşka, gizli bir dünyaya açılır. Orada kapılar kapı, duvarlar da duvar değildir. Hatta belki duvarlar da yoktur, kapılar da… İmgelerden, düşlerden, görüntülerden, duygulardan, heyecanlardan süzülüp biçimlenmiş gizli bir dünyadır atölye… Bu sergimle sizleri son çalışmalarımın doğum yerine, kendi ARTölye’me davet ediyorum.

GALERİ SELVİN
Arnavutköy Dere Sok.
No:3
Arnavutköy
Beşiktaş İstanbul
Tel: 212.263 74 81
[email protected]
www.galeriselvin.com

757080cookie-check“ARTölye” Galeri Selvin’de

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.