Atatürk Okulu şöleni 17 Nisan’da

Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Hornsey Atatürk Okulu Kültür ve Sanat Şöleni için hazırlıklar sürüyor.


Şölen Pazar günü Hornsey Atatürk Okulu’nda düzenlenecek basın toplantısı ile başlayacak. Konuyla ilgili olarak Şölen Organize Komitesi’nden verilen bilgiye göre, şölen Pazar günü  başlayacak farklı etkinlikler ile başlayacak.


Pazar günü Hornsey Atatürk Okulu’nda saat 11.00’de açılacak Resim ve Türk Mutfağı sergisi ile başlayacak etkinlikler çerçevesinde, basın toplantısı düzenlenecek. Aynı gün şiir dinletisi ve Ahmet Özçaylı’nın sunacağı Karagöz- Hacivat Gölge Oyunu’nun ardından, GÜLSAD tarafından “Ağustos Böceklerini Unutma” oyununu sahneye koyacak. Oyun Pazar akşamı Palmers Green’deki St Monicas Hall’de tiyatroseverlerle buluşacak.


Organizasyon Komitesi’nin açıklamasında ‘Hornsey Atatürk Okulu II. Kültür ve Sanat Şöleni’nin Hackney Empire Tiyatro salonunda 17 Nisan Pazar akşamı saat 18.00’de başlayacağı belirtilerek, “Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir” özdeyişi ile yola çıktığımız ve geçen yıl birincisini gerçekleştirdiğimiz şölenimizin bu yıl ikincisini düzenlemeyi amaçlıyoruz” denildi.

779750cookie-checkAtatürk Okulu şöleni 17 Nisan’da

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.