ATGB UK”den Yanık’a hoşgeldin ziyareti

Temsilci, oldukça samimi geçen görüşmede, gazetecilerle her zaman uyum içerisinde olduğunu ve ziyaretten duyduğu mennuniyeti dile getirdi.


Avrupa Türk Gazeteciler Birliği UK Başkanı Kemal Erdemol, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Köker ve Medya Takip Birimi Başkanı Alpaslan Düven’den oluşan heyet, Salı günü KKTC Londra Temsilcisi Dilek Yavuz Yanık’ı ziyaret etti.


Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, ATGB UK Başkanı Kemal Erdemol, derneğin kuruluş amacı ve faaliyetleri hakında KKTC Temsilcisi Yavuz Yanık’a bilgi verdi.


Ziyaret sırasında, gazetecilerle birlikte ve uyum içerisinde çalışmanın önemine değinen Yavuz Yanık, İngiliz makamlarının ısrarla KKTC Temsilciliği’ni tanımazdan geldiklerini ve bu tutumun değişmesi gerektiğini söyledi.


ATGB UK Başkanı Kemal Erdemol’da ziyaretin ardından yaptığı açıklamada ‘Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde örgütlenmiş olan ATGB’nin, İngiltere örgütü olarak sorumluluk duyduğumuz kurumlardan biri de KKTC Londra Temsilciliği’dir. Bu amaçla Sayın Yavuz Yanık’ı ziyaret ettik ve ATGB UK hakkında bilgi verdik’ dedi.


Erdemol, ATGB UK mesleki standartları meslektaşları için yükseltmek ve yaygınlaştırmak amacıyla kurulmuş bir mesleki sivil toplum örgütüdür. Bu çerçevede çeşitli kişi ve kurumlarla ilişkilerini güçlendirmektedir’ diye belirtti.


FOTOĞRAF: Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Köker, Temsilci Dilek Yavuz Yanık, ATGB UK Başkanı Kemal Erdemol ve Medya Takip Birimi Başkanı Alpaslan Düven

805850cookie-checkATGB UK”den Yanık’a hoşgeldin ziyareti

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.